fbpx

Fast & Furious 5 (Fast Five) Trailer

April 2011 kan du endnu gang glæde dig til at komme i biografen og se den femte udgave af film serien “Fast And Furious”. Pro-Street.dk bringer trailer, billeder og lidt omkring filmen her

Fast & Furious 5 (Fast Five) Trailer, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

“The Fast And The Furious” kom tilbage i 2001 og blev en kæmpe succes. Godt ni år efter er den femte og muligvis sidste film kommet i kassen og klar til biograferne i april 2011.

De fire tidligere film har været meget blandet og med forskellige temaer. Efter den rå og meget realistiske “The Fast And The Furious” kom “2 Fast 2 Furious” hvor den havde fået lidt ekstra lir og effekter. Der skulle dog gå lidt tid inden den tredje film kom. “The Fast And The Furious Tokyo Drift” havde ikke meget med de to tidligere film at gøre, ud over Vin Diesel medvirkede ganske kort til sidst i filmen. Den nyeste og seneste film der så er at få på DVD er “Fast And Furious” hvor man forsøgte at samle op på de tidligere film med nogle af de første skuespillere som var med tilbage i 2001.

Hvad kan “Fast Five” så tilbyde som vi ikke allerede har set? Vi kan ikke andet end at vente med spænding til april 2011 hvor den rammer biograferne. Men allerede nu ved vi lidt omkring den nye film.

“Fast Five” kommer til at udspille sig i Rio de Janeiro hvor Brian O´Conner (Paul Walker), Mia Toretto (Jordana Brewster) og Dom Toretto (Vin Diesel) bliver klemt op i en krog efter flere års flugt gennem flere lande. Men de har ikke kun politiet på nakken. De støder på flere personer som ønsker deres liv. Det sidste job skal klares inden de kan gemme sig for sidste gang. Deres bedste kører bliver derfor hentet ind til deres livs opgave.

Medvirkende:

Dwayne Johnson (The Rock) :
Hobbs
Vin Diesel  :
Dominic Toretto
Paul Walker  :
Brian O’Conner
Jordana Brewster  :
Mia Toretto
Tyrese Gibson  :
Roman Pearce
Elsa Pataky  :
Elena Neves
Ludacris  :
Tej
Sung Kang  :
Han
Gal Gadot  :
Gisele Harabo
Matt Schulze  :
Vince
Joaquim de Almeida  :
Hernan Reyes
Michael Irby  :
Zizi
Alimi Ballard  :
Fusco
Geoff Meed  :
Macroy

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.