fbpx

FAST FIVE KONKURRENCE – Vind billetter og t-shirts til filmen!

 

Se den nyeste trailer fra filmen Fast & Furious 5 og vind billetter samt t-shirts til filmen med Pro-Street.dk!

FAST FIVE KONKURRENCE – Vind billetter og t-shirts til filmen!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Pro-Street.dk lancerer en konkurrence i samarbejde med distributørerne af filmen i Danmark, UIP.dk. Du kan se den nyeste trailer lige her, og samtidig være med i konkurrencen om at vinde billetter til filmen samt nogle super fede t-shirts! Vi udlodder 2×5 billetter samt 5 t-shirts. Læs mere om konkurrencebetingelserne under traileren.

I trailer nummer 2 fra filmen Fast & Furious 5, ser vi Vin Diesel’s karrakter Dom der samler et hold af personer for at bryde ind i en politistation i Rio de Janeiro i Brazillien for at stjæle millioner af dollars.
Vin Diesel og Paul Walker (der spiller karrakteren Brian O’Conner) beslutter at den mest effektive måde at få pengene ud på er, at slæbe det kæmpe store pengeskab efter to biler gennem gaderne i Rio, mens de samtidig er på flugt fra den berygtede amerikanske agent, Dwayne Johnson der spilles af The Rock.
Fast & Furious 5 får premiere i Amerika den 29 april og premiere i Danmark den 5 maj. Du kan dog allerede komme til unik forpremiere på filmen den 29 april.

FAST FIVE KONKURRENCE – Vind billetter og t-shirts til filmen!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Betingelser
For at deltage i vores konkurrence om billetterne til filmen, kræver vi lidt indsats fra dig. Men det er nemt. Det forudsætter at du har en bruger på Facebook (men hvem har ikke det efterhånden).

På vores Facebook side har vi oprettet en begivenhed, som er hér du skal deltage, hvis du vil være med i konkurrencen. Det gøres nemt ved at klikke på Deltag i toppen.
Når du har valgt at deltage, får du mulighed for at invitere dine venner til begivenheden. Det gøres øverst, til venstre. Her skal du invitere alle dem du mener kunne have interesse i denne begivenhed. Efterfølgende skal du skrive på begivenhedens væg, hvor mange du har inviteret. Derudover skal du “Synes godt om/Like” Facebook siden.

Konkurrencen løber indtil et par dage inden filmens premiere, som er den 29 april. Vi udvælger nogle heldige vindere fra listen over dem, som har skrevet hvor mange de har inviteret og som samtidig er på vores Facebook side. Derefter sender vi en billet til vinderen, og fem heldige personer får en t-shirt med i hatten! Så skynd dig ind på vores Facebook side og tilmeld dig konkurrencen, og inviter dine venner og spred nyheden ud til alle du kender! Billetterne gælder til alle biografer, der viser filmen.

Deltag i konkurrencen her.

Hvis du vil se mere om filmen og en masse andet, så kig forbi den officielle danske hjemmeside, www.FastFive.dk, hvor du finder billeder, læsestof, trailere og meget mere.

Konkurrencen er ikke købsbetinget og Pro-Street.dk crewet samt familie hertil kan ikke deltage.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.