fbpx

Fast and Furious Carshow 2010: Søndagen

Søndag var sidste dag for Fast and Furious Carshow 2010 i Fredericia messecenter. Her var det dagen hvor alle skulle have resultaterne af 3 dages bedømmelser. Dette betød et tæt program med masser af underholdning og overraskelser.


Hvor mange besøgende der har været hen over de 3 dage vides endnu ikke, men med det gode vejr kunne F&F Carshow 2010 godt være lidt bedre besøgt søndag. Dette betød dog ikke at messen ikke var en succes. På scenen var der nemlig kåringer fra kl. 15 hvor alle pokalerne blev delt ud. Den største af dem alle blev overrakt til Benny Bundgas og hans blå Opel Vectra A. Her havde de tre dommere ikke haft noget at sige, da det var alle deltagerne, som var med til at stemme på messens flotteste bil.

Perfekt vejr var endnu engang med til at gøre drift konkurrencen fed. Både for kørere og publikum. Her var det også tid til at kåre vinderne i de forskellige klasser. Der vil komme mere om dette senere på ugen. Dog kom Erik W på første pladsen i hans Corvette ZR1 3ZR. Der blevet kørt lige til kanten og i flere omgang lidt længer end meningen. Dette betød masser af action og spændene drift.

LÆS OGSÅ:
Biltest: Tesla Roadster Sport

Følg med på Pro-Street.dk i løbet af denne uge. Her vil der komme placeringer, opdateringer og nyheder fra weekendens messe i Fredericia.


Fakta
Event: Fast and Furious Carshow 2010
Hjemmeside: www.Streetfire.dk
Lokation: Fredericia Messecenter

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.