fbpx

Fast and Furious Car Show 2010: Lørdagen

Rapport fra lørdagen til Fast and Furious Car Show 2010

Den første rigtige dag på Fast and Furious Car Show bød på masser af nye bilprojekter, nye drifthold, god underholdning for de mindste og selvfølgelig en helt masse lækre babes.

De første 40 biler blev bedømt idag af de hårde dommere i konkurrencen for messens fedeste bil. Alt fra en meget gennemført rat-look VW Golf III til en svensk BMW E46 med airbrush af mange kendte ansigter. Det gode vejr lokkede folk til fra nær og fjern, men det var også forudsagt efter den lange kolde vinter.

Det gode vejr lagde op til drift på knastør astfalt. En masse nye kørere havde tilmeldt sig, og selv de nye gav bilerne kniven hele dagen. Mange kofangere og fælge fik sine skræmmer, men det lykkedes alle drifterne at komme igennem dagen uden at køre galt. Publikum kunne tilmed få de klassiske ture “Kør med de skøre”, og her var der også mange der fik noget på opleveren. Et nyt driftteam fra Jocks Bilimport havde meget professionelt stillet op med 2x Nissan Silvia S15 og 2x Toyota AE86, og havde placeret bilerne under et par telte.

LÆS OGSÅ:
FØRSTE BILLEDER: Ny Honda Civic Tourer

Programmet i morgen byder på kåring i de forskellige kategorier, og der bliver hæftig konkurrence med høje hastigheder, når drifterdrengene giver den gas for fuld skrue. Udstillerbilerne får også de sidste bedømmelser, inden at vinderen går videre senere på året til Nordic Tuner Awards i Stockholm. Så skynd jer at komme forbi messen, og stem på den bil I mener skal vinde.

Fakta
Event: Fast and Furious Car Show 2010
Hjemmeside: www.Streetfire.dk
Lokation: Fredericia Messecenter

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

ommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.