fbpx

Fast and Furious Carshow 2010: Babes

Fast and Furious Carshow. Så tænker man på ekstremt stylede biler med vilde anlæg, samt biler der er godt og grundigt tunet til at kunne ligge bredt under Streetfire Drift Series. Men det er ikke det eneste der hører til disse events. Vi skal ha másser af babe’s, det er nemlig en ting der er kommet for at blive. Og dette års Fast and Furious Carshow var ingen undtagelse, da alle fire haller var proppet og der var masser af eventpiger kun iført det mindste tøj.Fast and Furious Carshow 2010: Babes, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Fast and Furious Carshow 2010: Babes, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og BiltestsDækimporten havde været storhjertet og taget ‘Dækimportens Babe Team’ med, der tilbød billeder af dem selv sammen med publikum i plakat-udprint  på det medbragte fototstudie, et tiltag der vækker stor opmærksomhed blandt gæsterne og tilmed er meget populært. Derudover havde ‘Dækimportens Babe Team’ fået stillet en gammel Opel Vectra til rådighed, der var blevet ombygget med en stor polestang på taget. Bilxperten havde desuden medbragt en stor flok babes, ligesom området omkring House of Ink standen konstant var indhyllet i piger med et flirtende blikke i øjet og meget små bukser.

Fast and Furious Carshow 2010: Babes, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Arrangørerne af selve Fast and Furious Carshow messen, Streetfire, havde ligeledes medbragt tre piger der kunne tiltrække ekstra opmærksomhed omkring Best in Show arrangementet midt i hal A, hvor der blev uddelt priser under mange kategorier til de ombyggede biler.

Fast and Furious Carshow 2010: Babes, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og BiltestsFast and Furious Carshow 2010: Babes, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Artikel: Mads
Foto: Mads, Heinrik, Neffi
Video: Niki, Thomas

Fakta:
Event: Fast and Furious Carshow 2010
Hjemmeside: www.Streetfire.dk
Lokation: Fredericia Messecenter

[nggallery id=101]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.