fbpx

Fast and Furious Car Show 2010: Afterparty

Til afterparty med Fast and Furious Car Show

Traditionen tro indbyder Streetfire og Fast and Furious Car Show til afterparty lørdag aften og nat for alle deltagerer og medhjælpere på messen – her både udstillere, driftere og selvfølgelig alle eventpigerne, der går rundt hele weekenden og ser godt ud foran kameraet. I år blev festen afholdt på diskoteket Club Encore midt i Fredericia by, hvor Streetfire eksklusivt havde lejet hele Club Encore først på aftenen til denne brag af en fest!

Fast and Furious Car Show 2010: Afterparty, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Med billige priser i baren og masser af festglade gæster var der skudt op for et brag af en fest. Sikkerheden for tømmermænd søndag var nærmest lig med 100 eftersom der blev festet til langt ud på natten. Pro-Street viser eksklusivt som de eneste de professionelle billeder fra hele aftenen, og vi glæder os allerede til Fast and Furious Car Show 2011 og endnu en vild afterparty-fest! Vi lader billederne tale for sig selv, se dem alle nederst på siden!

Fast and Furious Car Show 2010: Afterparty, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og BiltestsFast and Furious Car Show 2010: Afterparty, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Fakta:
Event: Fast and Furious Car Show 2010 – Afterparty
Hjemmeside: www.Streetfire.dk
Lokation: Club Encore, Bjergegade 54, 7000 Fredericia

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.