fbpx

Fast and Furious Car Show 2011

Så er det atter tid til at finde ombygningsprojekterne frem, pudse fælgene og få den store hækspoiler til at passe, til når Streetfire.dk endnu engang afholder Fast and Furious Car Show i Fredericia Messecenter.

Fast and Furious Car Show 2011, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

For femte år i træk åbner Streetfire dørene til Danmarks største, vildeste og mest ekstreme bilshow. Fast and Furious Car Show i Fredericia. Det sker den 29 april – 1 maj 2011.
Fast and Furious Car Show er Danmarks største inde- og udendørs bil show, hvor publikum kan opleve alt det fedeste indenfor bil og motorsports verdenen på et og samme sted.

Fredericia Messecenter er stedet hvor messen afholdes og alle 28.000 kvadratmeter indendørs areal, fyldes med de vildeste ombyggede biler fra Danmark og udlandet, bikes, et hav af udstillere med spændende tilbud til de over 20.000 besøgende. Der er udstillere inden for områderne: Racer biler, amerikaner biler, styling og tuning, sportsfiltre og udstødninger, solfilm, car wrapping, læderkabiner, rejser – Formel 1, Le Mans etc, mobiltelefoner og tilbehør, fælge og dæk, bilstereo, biltilbehør, olie og smøre midler, forsikring, finansiering, bilpleje, navigation, multimedie, benzin selskaber, bilalarmer og meget mere. Som noget nyt er de danske bilimportøre hoppet med på vognen, så du i år også kan se en masse nye sportsbiler på messen. Blandt andet kommer Audi med deres R8.
Udendørs på det køretekniske anlæg, bliver der traditionen tro afholdt drifting og lavet stunt shows hele weekenden.

Fan af The Fast and the Furious filmene?
Kom til unik forpræmiere på filmen Fast and Furious: Fast Five, når Streetfire viser filmen på en unik forpræmiere. Prisen er 200 kroner, og der køres fra Fredercia Messecenter i karavane med udstillingens fedeste biler om aftenen. Men skynd dig at reservere billet! Der er allerede solgt en del.

Åbningstider og priser
Åbningstiderne i år bliver som følger:
Fredag den 29 april. Klokken 15-20:00. Pris 100 kroner.
Lørdag  den 30 april. Klokken 10-18:00. Pris 150 kroner
Søndag den 1 maj. Klokken 10-16:00. Pris 150 kroner.
Weekend billet: 250 kroner.
Børn fra 6-12 år: 50 kroner.
Børn under 6 år har gratis adgang i følge med en voksen.

Læs meget mere om hele showet på Streetfire.dk.

[nggallery id=100]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.