fbpx

Fast and Furious Car Show 2011: Opstillingen er i gang

I weekenden den 29 april til 1 maj, fyrer Streetfire.dk op for Fast and Furious Car Show 2011. Det sker i Fredericia Messecenter, hvor hallerne efterhånden er ved at have fede bilprojekter holdende!

Fast and Furious Car Show 2011: Opstillingen er i gang, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Så er der under en dag til det store show i Fredericia Messecenter bliver åbnet, og mange af udstiller bilerne er efterhånden landet.
Hallerne fyldes med de fedeste bikes, biler og som noget nyt – autoriserede forhandlere. Blandt mærkerne der udstiller, er Audi Fredericia, der på deres stand viser den super fede cabriolet frem, Audi R8 Spyder. Bilen der fra ny koster over to millioner, står her.

Blandt udstillerne af stylingsbiler, er der kommet en masse nye bilprojekter fra Tyskland’s store bilshow, Essen Motor Show, hvor Streetfire var forbi for at fange dem. Hele vejen fra Sverige, er den kendte bilbygger Lukas Kooz også ankommet, med hans spændende nye bilprojekter!

Hele showet løber i weekenden fra den i morgen fredag den 29 april og frem til den 1 maj 2011. Showet starter klokken 15 og slutter klokken 20:00.
Du kan læse alt om “Fast and Furious Car Show 2011” lige her.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.