fbpx

Fast and Furious Car Show 2011: Kolding-Konvojen

I aftes var hele holdet bag Fast and Furious Car Show 2011 en tur til Kolding, hvor der blev vist en unik forpremiere på filmen “Fast & Furious 5” i Kolding Bio. Missede du det, og den lange konvoj af fede biler?

Fast and Furious Car Show 2011: Kolding-Konvojen, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Fredag aften gik turen til Kolding Bio, hvor Streetfire havde arrangeret en konvoj, startende fra messecenteret og så langs motorvejen til Kolding Storcenter. Her deltog op mod 50 biler i den lange række. Alt fra danske ombygninger, til tyske projekter til de helt ekstreme biler fra bilbyggeren, Lukas Kooz.

[youtube]XznDjFUmmmY[/youtube]

Turen til Kolding kan normalt overstås på en rimlig tid ad motorvejen fra Fredericia, men denne karavane trak så meget opmærksomhed, at trafikken næsten gik helt i stå.
Ved ankomsten i Kolding, var der linet op med afspærring og vagter, som var udkommanderet til at passe på de mange fine stylingsbiler, mens ejerne var inde i biografen. Rygtet i byen havde spredt sig, så allerede før ankomsten var der en del mennesker samlet for at se den lange konvoj ankomme til parkeringspladsen.

Efter filmen blev bilerne kørt tilbage til messecenteret, hvor de blev sat op så de var klar igen til lørdagen.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.