fbpx

Fast and Furious Car Show 2011: Kolding-Konvojen

I aftes var hele holdet bag Fast and Furious Car Show 2011 en tur til Kolding, hvor der blev vist en unik forpremiere på filmen “Fast & Furious 5” i Kolding Bio. Missede du det, og den lange konvoj af fede biler?

Fredag aften gik turen til Kolding Bio, hvor Streetfire havde arrangeret en konvoj, startende fra messecenteret og så langs motorvejen til Kolding Storcenter. Her deltog op mod 50 biler i den lange række. Alt fra danske ombygninger, til tyske projekter til de helt ekstreme biler fra bilbyggeren, Lukas Kooz.

[youtube]XznDjFUmmmY[/youtube]

Turen til Kolding kan normalt overstås på en rimlig tid ad motorvejen fra Fredericia, men denne karavane trak så meget opmærksomhed, at trafikken næsten gik helt i stå.
Ved ankomsten i Kolding, var der linet op med afspærring og vagter, som var udkommanderet til at passe på de mange fine stylingsbiler, mens ejerne var inde i biografen. Rygtet i byen havde spredt sig, så allerede før ankomsten var der en del mennesker samlet for at se den lange konvoj ankomme til parkeringspladsen.

LÆS OGSÅ:
Jon Olssons tidligere Audi RS6 DTM stjålet og brændt

Efter filmen blev bilerne kørt tilbage til messecenteret, hvor de blev sat op så de var klar igen til lørdagen.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.