fbpx

Fast and Furious Car Show 2011: Jennie’s pink Swift

På Fast and Furious Car Show 2011, findes der et hav af forskellige projekter. En af pigebilerne i år, er denne lyserøde Suzuki Swift, som ejes af Jennie. Mød hende her

Fast and Furious Car Show 2011: Jennie’s pink Swift, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Jennies Suzuki Swift er bygget op over 3 år, hvor den til at starte med var koksgrå. Den har senere fået en tre-lags lakering, med Louis Vuitton tag. Temaet på bilen er gennemført i lyserød og Louis Vuitton, hvor der i kabinen er kommet hvide lædersæder med LV stof. Bilen er blevet sænket, og har fået 18 tommer fælge på, som ikke passer til bilen. Det betød at Jennie måtte rulle skærmkanterne for at få plads.

I instrumentbordet har Jennie taget seks 2.5-tommer skærme, med små krystaller rundt om. Og det er jo en rigtig pigeting. Jennie fortæller at hun har taget Isotta samlingen, og gået videre med den. Blandt andet har hun sat det rundt om skærmene i instrumentbordet, rundt om speedometer ringene og rattets originale Suzuki logo, er blevet udskiftet med en glimmer version. “Det er toldmodigheds krævende, men det ser jo fint ud”, afslutter Jennie.

I bagagerummet er der blevet plads til et anlæg, med en stor tv skærm, højtalere, subwoofer og forstærkere med Louis Vuitton indtræk, så stilen er helt gennemført.  I loftet ved sæderne har Jennie monteret en stjernehimmel, der skifter farve mellem lyserød, rød, blå, gule og grønne.

Hele bilen har taget ihvertfald taget 3 år at bygge, fordi der løbende sker nye ting på den. Hun har ejet bilen i 4 år, men det først efter et halvt år gik de først i gang med en, hvor farven først skulle vælges. Men farven er blevet ændret et par gange siden, og endeligt er den blevet lyserød med sort folietag med Louis Vuitton. Jennie har lavet alle tingene selv, pånær folietaget, lakeringen og kabinen.

Kofangerne er blevet specieltproduceret i Rumanien, og mange spørger ofte Jennie hvor hun har det fra. Men det er udgået af produktionen, desværre. Hun har ledt længe efter det — og er super glad for det.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

ommentarer

  1. Hehe, det er sørme en lidt speciel Suzuki Swift 🙂
    Men det er fandeme frisk gået af tøser, som bruger så meget tid på deres bil 😉 – Nok bare ikke en bil jeg ville trille i.

  2. Taak.. Det er skam også en rigtig tøsebil 🙂
    Vi vandt da også 1.pladsen som Best female ride 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.