fbpx

Fast and Furious Car Show 2011: Dennis’ Opel Vectra

Her er et lynprojekt, der ikke bære præg af mangel på grundighed eller dårlig smag. Dennis’ røde Opel Vectra stod rigtig flot på standen under Fast and Furious Car Show 2011 i Fredericia Messecenter i weekenden

Fast and Furious Car Show 2011: Dennis’ Opel Vectra, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

På trods af, at det kun har taget Dennis 14 dage at bygge bilen som den står, så bærer det ikke præg af mangel på grundighed eller dårlig smag. Dennis kan godt lide den mere originale og “clean” stil, end store glasfiberkofangere og kæmpe spoilere. Vi giver Dennis et klap på skulderen for den flotte bil!
Til daglig arbejder Dennis som autolaker, og derfor siger store hækspoilere, glasfiberkofangere og lignede ham ikke rigtig så meget. Det holder ikke i længden, mener han.

[youtube]XSkwCtf1g3A[/youtube]

Mange af de ting der er lavet på bilen, kan ikke ses med det samme.  Eksempelvis er fælgene bygget bredere. Oprindeligt var de 8,5 tommer bagi og 8,5 tommer foran. Men nu er de 10 tommer bagi og 9 tommer foran. For at få plads til fælgene måtte Dennis hive skærmene på bilen ud 2,5 cm bag og 1,5 cm foran.
Man skal være lidt af en kender, for at kunne se hvad der ellers er lavet ved bilen. De originale sidelister er taget af og blevet erstattet med nogle nye fra en Volkswagen Touran ’07 Highline. Blinklysene på siden stammer fra en Corsa D OPC. Derudover har Dennis pyntet bilen, ved at sætte kulfiber på bilens kølergitter, stolperne og lidt på bagklappen.

Fast and Furious Car Show 2011: Dennis’ Opel Vectra, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests Fast and Furious Car Show 2011: Dennis’ Opel Vectra, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Under hjelmen lægger en standard 2.0 16v turbo med 175 hestekræfter, hvor alle plastikskjoldene er blevet malet røde med marmorering, dvs de er malet sorte med rød farve oven på, som giver en speciel fed effekt. Derudover har ventildækslet blevet højglanspoleret.
Den røde farve som bilen har, har Dennis selv valgt. Ideen til farven stammer helt tilbage fra hans gamle bil, som han havde for cirka 10 år siden. På messen fik han en masse ros for kombinationen af farven samt fælgene. Forståeligt!

Bagagerummet har fået et stort anlæg installeret. Det er bygget op i glasfiber og MDF plader, hvorefter det er blevet lakeret i bilens røde farve. En gewind undervogn sørger for at bilen er kommet til jorden. Den er sænket omkring 80 mm foran og 75 mm bagi.
I kabinen er det også sket lidt. De grå lister er blevet lakeret blanksorte. Derudover er der monteret et trykur og en radio med dvd funktion. Det er dog ikke så meget igen, men i fremtiden er det planen at der skal ske mere i kabinen.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.