Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Fast and Furious Car Show 2011: Crunch Golfen

Daniel på 21 har bygget en VW Golf fra 95 i komplet Crunch chokolade tema. Den er gennemført helt ned i mindste detalje! Se hans bil og mød ham her.

Fast and Furious Car Show 2011: Crunch Golfen, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Endnu en gang må vi tilstå, at der findes rigtig mange projekter, bygget på VW Golf modellerne. Derfor er det ekstra svært som bilbygger, at skille sig nok ud i mængden og på en ordenlig måde, så ens bil trækker så meget opmærksomhed, at den er værd at vide mere om. Vi mødte Daniel til Fast and Furious Car Show 2011, hvor han udstillede sin VW Golf fra 95, der er bygget i et ægte basefarvet Crunch tema.

[youtube]_ZAVxXClIh4[/youtube]

Golfen er kørt i 100% tyskerstil. Mange mente at motorrummet skulle have den farve, som det har fået. Men Daniel valgte at lakere hele bilen i farven, for at prøve noget nyt. Da bilen så fik sine blå detaljer, fik Benny Bundgas’ søn en sjov ide, der gik ud på at bilen skulle hedde Crunch. Og efter at have tænkt over det, gik Daniel med til det.

Det har taget cirka to år at bygge bilen, og Daniel er kun 21 år. Han har betalt alle tingene kontant så han intet skylder på den, og tingene der er lavet på Golfen er omfattende.
Skærmene stammer fra en VW Golf 4, og bygget til fælgene. De er blevet skåret op, svejset og tilpasset så de passer perfekt til hjulene. Fælgene er fra RH i 18-tommer og måler 8,5 tommer foran og 9,5 tommer bag, hvilket Daniel mener er godt på en Golf 3. Bærearme og hjulnav er forkromet, og alle sliddele på bilen er blevet skiftet. Derfor er det nærmest en helt ny bil.

Fast and Furious Car Show 2011: Crunch Golfen, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests Fast and Furious Car Show 2011: Crunch Golfen, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Daniel kan godt lide helheden på sin bil. At det hele passer sammen. Hele kabinen er beklædt i basefarvet læder, hvor det nederste instrumentbord og lidt andre småting er beklædt i lidt lysere farve, for at give det hele et spil. I bagagerummet er der blevet lavet en glasfiberskald med to basser, som også er blevet beklædt med læder. Derudover er der ikke lavet noget vildt, men det er meningen. Daniel holder nemlig den stilrene stil.

[nggallery id=367]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.