fbpx

Farvel til en hidsigprop

Af Thomas Schiermacher Jensen og Pro-Street.dk
Hondas hidsigste hot-hatch forsvinder fra det europæiske marked. Det er slut med Civic Type R i Danmark og resten af Europa ved udgangen af 2010. Det melder Honda på deres hjemmeside.

Farvel til en hidsigprop, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Hondas R typer er populære gaderacere, men Civic Type R kan ikke leve op til de strenge EU-krav om udstødning og derfor må Honda trække stikket ud på deres 201 hestes GTi-killer.
Den nuværende Civic Type R så dagens lys i 2006 og har altså holdt i snart 5 år. Så det er måske ved at være tid til en ny og hidsigere Civic.

Vi kan hurtigt blive enige om, at denne Civic samtidig ligner et fremtidsprojekt i designet. Men med en omgang fra tuningsfirmaet Mugen, begynder det at ligne noget. Se en test af en Honda Civic Type R Mugen fra bilmagasinet Autocar i dette indslag:

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.