Farvel til en hidsigprop

Af Thomas Schiermacher Jensen og Pro-Street.dk
Hondas hidsigste hot-hatch forsvinder fra det europæiske marked. Det er slut med Civic Type R i Danmark og resten af Europa ved udgangen af 2010. Det melder Honda på deres hjemmeside.

Farvel til en hidsigprop, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Hondas R typer er populære gaderacere, men Civic Type R kan ikke leve op til de strenge EU-krav om udstødning og derfor må Honda trække stikket ud på deres 201 hestes GTi-killer.
Den nuværende Civic Type R så dagens lys i 2006 og har altså holdt i snart 5 år. Så det er måske ved at være tid til en ny og hidsigere Civic.

Vi kan hurtigt blive enige om, at denne Civic samtidig ligner et fremtidsprojekt i designet. Men med en omgang fra tuningsfirmaet Mugen, begynder det at ligne noget. Se en test af en Honda Civic Type R Mugen fra bilmagasinet Autocar i dette indslag:

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!