fbpx

Fantastisk smuk Peugeot SXC Crossover Concept

De mindre SUV modeller er meget populær over hele verden. Nu vil Peugeot være med på denne vogn. Det ser rigtig spændene ud og hvis det er design så siger vi ja tak til den nye sporty SUV fra Peugeot.

Fantastisk smuk Peugeot SXC Crossover Concept, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Så sent som i går viste Audi de officielle billeder af den nye Audi Q3, som allerede kommer på marked til efteråret. Hertil har vi set Range Rover lancere en model som Range Rover Evoque. Alle modeller som er små flotte og sporty SUV modeller der sælges på et fedt design og gode køreegenskaber.

Den nye Peugeot SXC Crossover er stadig blot en koncept model der får debut på Shanghai Auto Show d. 19. april. Modellen er design i østen på Shanghai China Tech Center, som netop har haft for øje at design en SUV som har elegancen fra en sedan. Dog stadig med Peugeot design elementer i baghovedet. Peugeot SXC Crossover forventes at passe perfekt til det store marked i østen som Peugeot gerne vil mere ind på.

VIND: Vind VIP-billetter til Fast and Furious Car Show 2011

eller

VIND: Vind billetter og t-shirts til filmen Fast & Furious 5

Dimensionerne på Peugeoten er 4.87 meter lang, 2.04 meter bred og 1.61 meter høj. Dette er næsten det samme som den nye Audi Q3, der dog er lidt mindre. Audi Q3 måler 4.39 meter i længde, 1.83 meter i brede og 1.60 meter i højden.

Designet er helt fantastisk og med de 22″ aluminiumsfælge, panoramaglastag og LED forlygter står den løve inspireret SUV kniv skarp. Fronten skal nemlig minde dig om en kat eller løv, hvis du ikke allerede selv har set dette. Vi mener dog designet kommer til at minde meget om Infiniti FX hvilket intet gør, da dette også er en af de mere rå og smukke SUV modeller på marked.

Vi har desværre ingen ide om lancering men modellen kan ses på Shanghai Auto Show om ca. en uge.

[nggallery id=342]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.