fbpx

Fang en Mini CountryMan og behold den

Det er desværre lidt for sent nu. Men Mini afholdte som noget af det sidste i 2010, et lille event hvor du kunne vinde en Mini CountryMan ved blot at fange og beholde den indtil et bestemt tidspunkt.

Fang en Mini CountryMan og behold den, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Mini Gataway Stockholm hed Minis lille event. Alt du skulle gøre, var at hente en app ned til din smartphone. Når du havde denne app havde man muligheden for at se hvor Mini’en var i Stockholm. Ikke fysisk men som en virtuel Mini. Var du mindre end 50 meter fra den virtuelle Mini, kunne du snuppe den og skynde dig væk fra alle de andre som kunne have interesse for at fange “din” Mini.

Gennemsnits tiden for den virtuelle Mini var fem timer og seks minutter. Længere kunne man ikke formå at holde den virtuelle Mini på sin smartphone.

Super cool markedsførings event af Mini Sverige, som vi gerne så nogle flere af herhjemme i Danmark. Som de svenske deltagere har udtalt er det både en god måde at brande mærket på samt gøre det socialt, så man kan konkurrere mod venner, familie samt bekendte.

 

Første dagen for eventet:

Sidste dag hvor den virtuelle Mini skulle være på din Smartphone for at vinde den:

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.