fbpx

Facelift til Skoda logo

Så skete det. Der kommer et nyt logo til mærket, som har haft en flot fremgang de sidste år og nu er ved at være kommet væk fra den gamle tankegang om navnet Skoda. Efter tyve år i samarbejde med Volkswagen Group skal der nu ske noget nyt.

Facelift til Skoda logo, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Efter flere års diskussion frem og tilbage omkring Skodas fremtid har logoet altid været på tale, som en af de muligheder der var for at give endnu mere energi og bedre fremtidsmuligheder for mærket.

I år bliver det så ændret. Der bliver ikke ændret det vilde med det nye logo. Som man siger i branchen er det nok nærmere et facelift. Et tiltrængt et. Faceliftet skal være med til at fejre tyve året for samarbejdet mellem Skoda og Volkswagen Group.

VIND: Vind VIP-billetter til Fast and Furious Car Show 2011

eller

VIND: Vind billetter og t-shirts til filmen Fast & Furious 5

Det “nye” logo bliver mere frisk og spændene at se på. “Skoda Auto” forsvinder fra logoet og en grøn farve bliver skiftet ud med det tidligere sølv. Den grønne farve skal være med til at vise at Skoda har stort fokus på miljøet. Den sorte ring omkring logoet bliver ændret til en blå farve for at vise at Skoda er en del af Volkswagen Group. Navnet Skoda vil også blive ændret, som får en ny skrift type.

Hvad er din mening? Ændre det noget for dig i forhold til dine tanker om mærket Skoda?

[nggallery id=339]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.