fbpx

FAB Design giver oliesheikerne noget at tænke over

Tuningsdrengene fra FAB Design, har udgivet billeder og informationer om deres bodykit til den brutale superbil Mercedes-Benz SLS AMG. Det giver oliesheikerne mulighed for at bruge lidt flere penge.

FAB Design giver oliesheikerne noget at tænke over, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Når man taler om bodykits til superbiler i klassen som SLS AMG og de andre tunge drenge, kan man også diskutere om de bodykits der findes, er særlig pæne. Igen kan man tage den snak, når det drejer sig om FAB Design’s nye bodykit til Mercedes-Benz SLS AMG.
Det er helt sikkert et bodykit man vil kunne finde på et eksemplare af SLS i den nærmeste fremtid, hvis det står til de arabiske oliesheiker og deres konstante fantasifulde ombygninger af superbilerne.

FAB Design giver oliesheikerne noget at tænke over, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

På ydersiden har det sweisiske FAB Design installeret et aggressivt bodykit, som indeholder en ny forkofanger, en frontspoiler underlæbe og en ny bagkofanger med integreret diffuser. Derudover har bilen fået kulfiber sideskørter, LED-kørelys og 20-tommer Evoline fælge. Et kabineluftindtag har også fundet sin plads på taget, mens en ny hækvinge gør det sidste.

Under hjelmen er har FAB Design’s tuningsafdeling tilføjet et rustfritstål udstødningssystem på den store 6.3-liters V8-motor, som hjælper bloken til at komme op på hele 611 hestekræfter, modsat 571 originalt. Tilmed har versionen her fået en sportsundervogn.
FAB Design giver oliesheikerne noget at tænke over, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests FAB Design giver oliesheikerne noget at tænke over, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.