fbpx

Få gratis benzin fra Shell

En time med gratis benzin hos Shell
I denne uge giver Shell en times gratis benzin til bilister et sted i Danmark. Det sker for at markere, at danske bilister  siden lanceringen af Shell FuelSave Blyfri 95 har sparet 140.000 liter benzin med Shells nye sparebenzin.
Få gratis benzin fra Shell, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Går salget af Shell FuelSave Blyfri 95 som forventet, så vil et par hundrede heldige bilister i morgen den 5. maj blive glædeligt overraskede, når de passerer en helt speciel Shell servicestation. Her vil de nemlig få tanket bilen op gratis af personale fra Shell, alt imens de får tips til at køre mere benzinøkonomisk. Timen med gratis benzin udløses, når danske bilister samlet har sparet 140.000 liter benzin ved at tanke Shells nye blyfri 95 benzin, Shell FuelSave Blyfri 95. Shell FuelSave Blyfri 95 kom på markedet den 28. april og giver en besparelse på en liter per optankning.  Interesserede kan følge med i spareregnestykket på www.shell.dk, hvor en tæller løbende registrerer bilisternes samlede besparelse.

Mere gratis benzin

Når tælleren viser 420.000 liter benzin sparet vil Shell igen markere dette med en times gratis brændstof. Præcis som i denne uge vil det ske på en endnu hemmelig Shell servicestation et sted i landet.

”Vores nye blyfri 95 benzin er den første på markedet, der er særligt udviklet til at give bedre brændstoføkonomi. Med Shell FuelSave sparer du, hvad der svarer til en liter per optankning eller over 20 øre per liter med de nuværende benzinpriser. For at engagere vores kunder i at spare på benzinen og samtidig gøre opmærksom på vores nye benzin, lader vi i to omgange heldige bilister prøve Shell FuelSave Blyfri 95 ganske gratis,” siger Regitze Reeh, kommunikationschef i Dansk Shell.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.