fbpx

Få en tur i verdens eneste 308 Rallye!

Når CPH MOVES indtager Kødbyen den 28. og 29. august med Københavns største asfalt- og sportsfest, er det med Peugeot blandt hovedsponsorene for CPH SOAP BOX RACE – Danmarks største sæbekasseløb.

Få en tur i verdens eneste 308 Rallye!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Sæbekasseløbet skydes i gang søndag kl. 14 og foregår på en bane på Sønder Boulevard, der er lukket af til anledningen, men allerede lørdag fra kl. 11 vil byggepladsen være åben.
Peugeot har bl.a. sat en ganske særlig præmie på højkant: En tur i verdens eneste 308 Rallye.

CPH SOAP BOX RACE: Danmarks største sæbekasse rally
Tanken bag CPH SOAP BOX RACE er, at både børn, unge og ældre får muligheden for en sjov og aktiv weekend, hvor hvert hold bygger sin egen sæbekassebil og efterfølgende dyster i bedste rally-stil mod de andre hold.

Byggepladsen, hvor der bliver stillet materialer og professionelle hjælpere til rådighed, er åben lørdag den 28. kl. 11 – 16 og igen søndag fra kl. 10 – 14.

Søndag kl. 14 skydes det store sæbekasseløb i gang. Det har start fra Halmtorvet og videre ad Sønder Boulevard ad en 2 km lang rute. Undervejs vil der være aktivitets pitstops, der byder på forskellige udfordringer.

Vind en tur i verdens eneste Peugeot 308 Rallye
Man kan vinde række sjove og spændende præmier, og ikke kun vinderen af løbet vil blive præmieret. Der er bl.a. præmier til: Først i mål, Bedste konstruktion, Mest pimpede bil, Team-Spirit og Fighter-Team.
Peugeot har desuden en unik præmie til den sæbekassebil, der har den flotteste fortolkning af Peugeots løve-logo: Man vinder en tur i verdens eneste Peugeot 308 Rallye.

Den yder 270 hk, har en topfart på 190 km/t og deltager i Yokohama-mesterskabet med Kjeld Seidler bag rattet.
Af andre præmier fra Peugeot kan desuden nævnes smarte Peugeot-caps og billetter til LEGOLAND®.

For at sikre den helt rigtige rally-stemning både før og under sæbekasseløbet, vil der søndag den 29. august være mulighed for at møde den regerende Danmarksmester i Rally, Christian Jensen, der vil uddele autografer og fremvise sin Peugeot 207 Super 2000, som han vandt DM med.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.