Få en Lamborghini der er bygget på Toyota MR2

Endnu en fantastisk ombygning af en Toyota MR2 er hermed sket, eftersom at der nu er blevet vist en Lamborghini LP670-4 SV frem på Flickr. Prisen er ikke lav, men resultatet er overbevisende.

Få en Lamborghini der er bygget på Toyota MR2, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Du har garanteret set en Ferrari F355 køre rundt i Danmark, blot lidt smallere, lidt langsommere og med en helt anden lyd end den originale fra Ferrari. Nu er det også muligt at støde på en Lamborghini LP670-4 SV i orange! Bygget på en Toyota MR2 er denne version ganske imponerende.

Brede skærme, store fælge, opad-åbne døre og den store spoiler bag på gør, at bilen her ligner sin originale kompagnon ret godt. Dog er der ikke den helt samme store motor under hjelmen bagpå. For på denne version, lægger en standard Ford Mustang motor fra 2007. Men den er dog ikke helt kedelig. Det er nemlig en 4.6-liters V8 motor. Desværre er der hele 350 hestekræfter i mangle, for at den rammer hestekræftantallet fra den originale Lamborghini.
Prisen for hele ombygningen inkl motor er 37.945 dollars – uden afgifter.

Flot er det lavet, og se mere i galleriet og på linket til Flickr her:
[nggallery id=280]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!