fbpx

Få en helt ny Ford fra 1895 kr. om måneden

Så er Ford hoppet med på leasingbølgen, hvilket giver dig som køber mulighed for at få dig en helt ny Ford for bare 1895 kroner om måneden.

Siden leasingen blev mulig, er interessen for det steget markant. Fra 2009 til 2010 steg det danske marked for privatleasing med hele 57 procent. Derfor hopper Ford nu med på vognen, og tilbyder komplet landsdækkende leasingtilbud til private, som vil have sig en ny bil.

Få en Ford Fiesta til 1895 kroner om måneden
Med en udbetaling på 19.250 kroner, gør det det muligt at køre rundt i en fem-dørs version af Ford Fiesta  1.25 Trend, for 1895 kroner om måneden. Med i prisen er 15.000 km om året, al service og fuld garanti i de tre år leasing aftalen løber. Ford er ikke den første på markedet med leasingtilbud, og det lægger der en speciel grund bag. For til at starte med skulle markedet have en vis volumen, før Ford kunne introducere et landsdækkende leasing-program. Derudover har det været afgørende for Ford, at få etableret nogle fornuftige og gennemskuelige aftaleforhold, som Ford mener er en nødvendig forudsætning for at kunderne får en god oplevelse ved at lease en bil, forklarer Fords pressechef Lene Dahlquist.

LÆS OGSÅ:
Her er vinderen af Danmarks Hurtigste Bil 2018

Jesper Meling, salgs- og marketingschef i Ford Credit fortsætter med at fortælle, at deres leasingtilbud er sikre og trykke i det at kunderne får et præcist overblik over hvad omkostningerne ved bilen vil være. Der er tilmed ingen skjulte overraskelser, uforudsete værksteds-regninger eller risiko for værdigtab. Samtidig er det en fleksibel aftale, der gør at kunden kan træde ud af aftalen efter 12 måneder, ligesom aftalen løbende kan justeres i forhold til aktuelle kørselsbehov.

Privatleasede biler udgør endnu, mindre end 10 procent af alle nyindregistrerede biler i Danmark – men tallet er på vej op. Læs mere om privatleasing hos Ford, på www.Ford.dk. Fra den 18 marts i år kan du også udregne priseksempler på leasing online.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.