fbpx

Få din helt egen VW Golf for 2.999 om måneden

Volkswagens evergreen har gennem de seneste måneder været blandt de bedst sælgende biler i Danmark. Nu tilbyder Volkswagen netop Golf som privatleaset bil fra blot 2.999 kr. pr. måned.

Få din helt egen VW Golf for 2.999 om måneden, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Privatleasing bliver også her til lands mere og mere populært, ikke mindst grundet de synlige fordele man som kunde opnår, når man leaser sin bil: lave månedlige rater og ingen uforudsete udgifter, fx ved værkstedsbesøg. Ingen dyre billån og ingen bekymring for værditab ved salg er blot nogle af de indlysende fordele, der gør privatleasing populært.

Let og overskueligt – Golf til 2.999 kr. pr. md.
Volkswagen tilbyder lige nu både Golf, Golf Plus og Golf Variant til særligt gunstige vilkår og til lave månedlige ydelser, startende allerede fra 2.999 kr. pr. md. Når man leaser sin Golf, betaler man en éngangsydelse på 25.000 kr. og får den fulde råderet over bilen i tre år. Som udgangspunkt dækker leasingaftalen 45.000 km, men kan selvfølgelig sammensættes efter kundens individuelle behov. Det gælder naturligvis også for ekstraudstyr eller hvis man ønsker særlige services til bilen. Efter de tre år, kan man skifte til en helt ny bil, uden på nogen måde at bekymre sig om restværdi, afskrivning eller salg af den brugte bil.

Fair play med FDM på sidelinjen
I løbet af de tre år dækker Volkswagen til gengæld alle service- og reparationsomkostninger, og der stilles også en gratis lånebil til rådighed, mens Golf’en bliver serviceret.Hvis man ønsker det, kan man også få et Shell-kort med i aftalen – kvit og frit. Dermed sparer man op til 20 øre pr. liter benzin og op til 70 øre pr. liter diesel.

For at sikre, at alt går rigtigt og fair til, har Volkswagen indgået en aftale med FDM, der gennemgår bilen fra A-Z, når den afleveres eller udskiftes efter de tre år. Således er kunden sikret, at hans eller hendes interesser varetages af uvildig og professionel tredjepart. Det mener vi er fair play.

Alle leasingtilbud på Golf kan ses på: http://www.volkswagen.dk/privatleasing

Her kan man også let og overskueligt sammensætte sin egen leasingpakke og få beregnet den nøjagtige månedlige ydelse.
[nggallery id=147]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.