fbpx

F-Day 2009

Lørdag d. 29 august drog Pro-street.dk endnu engang til Padborg Park for at dække et arrangement

For nogle weekender siden var vi til noget lignende, også på Padborg Park. Det var Supra Meet.

Denne gang var det dog en lidt anden prisklasse og målgruppe som arrangementet henvendte sig til.
Ferrarier er næste alle drenges drøm og hvis man kan komme til et event, hvor man kan samle 70 vidt forskellige Ferrarier på et område, så siger man ikke nej.

Det var en helt fantastisk dag trods det meget triste og typiske våde vejr med nogle voldsomme regnbyger ind i mellem.
Der skulle dog mere til at skræmme de godt 600 gæster væk som havde valgt at tage turen til Padborg Park for at se alt lige fra en helt unik Ferrari Enzo til nogle gamle flotte klassikere..

 

F-Day 2009, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests3000 kroners Ferrari Enzo
Der var også mulighed for at komme ud og få en tur i en Ferrari og dette var der mange der benyttede sig af. Det kostede alt lige fra små 600 kr. og så op til 3000 kr., alt efter hvilken Ferrari man ville ud og køre i.

Det er nok ikke nogen overraskelse når vi fortæller at det selvfølgelig var Enzoen der kostede 3000 kr.
Men så fik man også 3 vilde ture rundt på den våde bane, som man nok sent glemmer..

Reje i vådt føre
Ejerne selv fik selvfølgelig også muligheden for at komme ud og prøve deres Ferrari af på banen.
Dette betød at stort set næsten alle var ude og vende en tur på banen og mange kunne ikke få hold på det igen da de først kom derud.

Men når man får muligheden for at prøve sin ”bane” bil af på en lukket banen skal man også bare give fuld gas.
Trods det triste vejr var der ingen Ferrarier der ende i sandet eller autoværnet og det var jo også kun godt, for det ville da være trist at skulle køre hjemme fra en så god dag med en smadret front.

F-Day 2009, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests F-Day 2009, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Arrangør på blot 20 år
Det er Kenneth Nielsen og Morten Andersen som har stået for at bange dette fantastiske arrangement sammen og de to, kun 20 årige drenge har lagt utrolige mange kræfter i dette arbejde og fortjener derfor også meget respekt for at kunne skaffe ca. 70 forskellige Ferrarier fra hele Danmark og Tyskland.

God dialog mellem alle
Ferrari ejerne er normalt nogle lukkede mennesker som er svære at komme i snak med.
Ikke fordi de er vigtigere end andre, men fordi de må høre på så mange mennesker altid med negative og dårlige kommentare.

Det var derfor en kanon oplevelse at komme til arrangementet og kunne have så mange gode samtaler med ejerne om deres flotte biler, for selvfølgelig vil de hellere end gerne snakke og fortælle om dem.
Dette var også Kenneth og Mortens ide med dette Ferrari event.
Ferrari ejerne skulle have en mulighed for at have en fornuftig dialog med andre Ferrari ejere men også få en fornuftig snak med andre som aldrig får muligheden for at eje en sådan bil

Den store succes til dette års F-day har selvfølgelig givet Kenneth og Morten endnu mere blod på tanden og lover derfor Pro-steet.dk at der med sikkerhed også kommer en Ferrari day næste år.
Hvis du ønsker at vide mere og F-day så tjek drengenes hjemmeside: www.F-Day.dk----escape_sem_autolink_uri:9f8c5d87daa5e1966c24d81ba5fc68bf----
F-Day 2009, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests F-Day 2009, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Fakta:
Navn: F-Day 09
Hjemmeside:
Lokaliseret: Padborg Park
EmailKenneth@fiorano.dk (Kenneth Nielsen, arrangør)

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.