Euro Supra Meet 2009

Til Supra Euro Meet på Padborg Park

Den 23. til 26. juli afholde Sonid (Supra Owners Network In Denmark) for anden gang Euro Supra Meet.
Første gang det blev afholdt var i 2005.

I år var der blevet lovet endnu mere gang i den. Arrangementet blev afholdt på Padborg Park.
Torsdag og Fredag stod den op registrering, hygge samt fælles spisning.
Lørdag gik det hele igang. Her fik ejerne mulighed for at køre på Padborg Park mellem 8.00 og 16.00. Hvis ejerne havde fået nok af banen og ville holde en lille pause kunne de bruge den på at få deres Supra rullet hos Natmekanikeren mellem 10.00 og 16.00.

Euro Supra Meet 2009, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests Euro Supra Meet 2009, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Det der ellers skulle være så stort blev desværre ikke så vildt.
Tilmeldingerne var ikke så store og Supra’ne var ikke kommet så langt fra hvilket betød der var stort set kun danske Supra’er som var mødt op. Det var desværre også meget begrænset med folk der var rejst til Padborg for at kigge på Supra’erne.

Men det gjorde det bestemt ikke kedeligt.
Der var alt lige fra standard MK II til de vildeste MK IV’ere. Det var præcis det der var meningen,  at samle så mange forskellige Supra årgange som muligt så ejerne havde mulighed for at få en snak med andre ejere af andre årgange og modeller.
Der var dog andre som var mødt op i Padborg i andet end Supra som bl.a den guld farvede Opel Astra, som deltog til DHB i stort set alle klasser.
Man kunne også se en Subaru som lå og kørte rundt på banen.

Søndag var en stille og rolig dag for deltagerne.
Banen var lukket så nu skulle tiden bruges på at finde de flotteste modeller i de forskellige model klasser. Der var afsked efter en fin men dog noget skuffende weekend for deltagerne.
Vi hos Pro-Street.dk havde forventet et større fremmøde og fra flere lande. Men vi må håbe at de vokser i fremtiden for ideen er kanon og arbejdet der bliver lagt i projektet er seriøst, så det gælder vel bare om at få gjort mere opmærksom om træffet i fremtiden for SONID.

Hvis du har en Supra men ikke kender til SONID så tag en tur forbi deres hjemmeside og bliv en del af netværket på hjemmesiden, www.Sonid.dk

Fakta
Navn: Euro Supra Meet (SONID)
Hjemmeside: Sonid.dk
Lokaliseret: Jylland
Email: Info@Sonid.dk

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!