fbpx

Essen Motor Show 2011

Sidste år var vi også med til Essen Motorshow

 

Essen Motor Show 2011, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

Essen Motorshow 2011
I december måned har de fleste mennesker kalenderen godt booket med gave indkøb og julefrokost. Det er en tid fuld af traditioner og en tid hvor den ene begivenhed afløser og hurtigt overskygger den anden. En af de faste traditioner for os er Essen Motorshow og nu vil vi vise jer lidt af det messen havde at byde på i 2011.

 

I 2011 var 44. gang dørene blev slået op til dette mekka af hestekræfter, kreative konstruktioner og masser babes. I alt 513 udstillere var klar til at modtage de over 300.000 gæster der lagde vejen forbi det 110.000 m2 store område.

 

På messen finder man det meste af hvad tyskerne har at byder på indenfor tuning og styling. Udstillerne tæller både de helt store firmaer som Brabus & BMW M Performance til de mindre, men stadig kendte, REMUS, Sonax og Manhart Racing. Der er også en kæmpe afdeling med salg af udstyr til de besøgenes egne projekter. Ingen andre steder har vi set så stort et udvalg i lygter, skørtesæt, sælge og subwoofere. Kort sagt alt indenfor styling og ICE, dog primært til tyske bilmodeller.

 

Med udsigten til en fantastisk weekend kørte vi de godt 500 km ned i det tyske. Taskerne var pakket med masser af kameraudstyr, energi drik og hvad der ellers hører til sådan en weekend.

 

[nggallery id=810]

 

 

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.