Essen Motor Show 2010 – Carlsson C25

Skal du gå helt til ekstremerne med din Mercedes-Benz SL, så er Carlsson’s C25 et værdigt bud på ekstrem power og design. C25 løfter dine øjenbryn!

Essen Motor Show 2010 havde Carlsson en tysk præmiere. Det var den super ekstreme ombygning af Mercedes-Benz’s SL 600 model, som de har kaldt for Super-GT Carlsson C25. Den er begrænset til kun en enhed pr. land, hvilket gør den ekstra eksklusiv og eftertragtet, og den er Carlssons første hjemmebygget sportsvogn.

 

Konceptet er at lave en performance bil, der både har køreegenskaberne som en rigtig racer og samtidig stor luksus. Under hjelmen lægger en stor 6.0-liters V12 Bi-Turbo motor på hele 753 hestekræfter og 1150 Nm! Det gør bilen så hurtig, at den klarer 0-100 km/t på bare 3.7 sekunder. Ved bare 3750 omdrejninger, har den dog hele 1320 Nm. Men under acceleration (0-100 km/t) er det elektronisk begrænset til 1150 Nm. Topfarten lægger på 352 km/t!

Carlsson har tilføjet rustfrie udstødningsrør der ender ud bagpå bilen i fire afgange. Bag de store 20″ fælge (9.5×20 & 12×20) sidder 405 mm store bremser foran og 305 mm bagpå. Uden på fælgene er placeret store 265/30 og 325/25 dæk! Hvert hjul vejer kun 11.2 kg, hvilket er 40 procent mindre end original hjulene.

Et hav af kombinationsmuligheder for både interiør og eksteriør farver og lakeringer, gør at du kan lave din C25 præcis som du ønsker den. Modellen her er en kundebil, og hvis du ikke så den på Essen Motor Show i år, kan du se den på videoklippet herunder:

For at gøre C25 ekstra eksklusiv, bliver der kun lavet 25 eksemplare. En til hvert land. Derudover har ingeørerne formået at skabe en bil der er brugbar i hverdagen. Det gøres ved blandt andet ved at beholde ting som ESP, ABS, Airbags og en C-Tronic undervogn der helt automatisk udregner underlagets karrakter, og selv justerer sig ind efter det i blødhed, for at sikre en optimal nydelse under kørslen.

 

…Og prisen på danske plader? Tja, nok mere end de fleste har råd til.
Se flere artikler fra Essen Motor Show 2010 lige her.

Vis mere

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!