fbpx

Essen Motor Show 2010: Babes

Babes er som altid en stor del af Essen Motor Show. 2010 var ingen undtagelse. Se de mange billeder af pigerne og se hvem Pro-Street.dk synes var dette års flotteste lokkemiddel.

Essen Motor Show 2010: Babes, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Når man skal på messe ved man altid, at der er mange virksomheder der anvender babes til at få din opmærksomhed, når du går rundt på messen og ikke kan se skoven for bare træer. Babes med navne over alt på kroppen og tøjet er ikke til og undgå, og slet ikke til Essen Motor Show. Det er svært for mange af de mindre virksomheder, at få de besøgenes opmærksomhed uden at give navnet lidt krydderi med flotte former.

Essen Motor Show 2010: Babes, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Pro-Street.dk har samlet de flotteste babes fra Essen Motor Show 2010 neden for. Men inden du bruger alt for mange timer på at kigge på billeder vil vi lige fremhæve dette års flotteste model. Med messens flotteste glimt i øjet og en flot krop, mener vi at denne pige er messens flotteste. Vi kan desværre ikke oplyse noget navn, men billederne taler for sig selv.
[nggallery id=281]

Essen Motor Show 2010: Babes, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Nedenfor kan du tjekke resten af de mange babes ud som var at finde til Essen Motor Show 2010. Enjoy.
[nggallery id=282]
[nggallery id=283]

Foto: Mads Ovesen og Søren Lykke

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.