Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Essen Motor Show 2010, 27. nov – 5. dec

Så er vi kommet hen sidst på året. Dette betyder kun ganske få events. Essen Motors Show er dog et af dem som vi kan få tiden til at gå med ind til foråret kommer tilbage.

Essen Motor Show 2010, 27. nov – 5. dec, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Fra d. 27. november til og med den 5. december åbnes dørene endnu engang for Essen Motor Show. Igen i år tager vi af sted for at kigge nærmere på messen og se de nyheder som de mange udstillere har at tilbyde til sæson 2011.

SpeedART er et af de brands som bruger meget energi på messen. Har du ikke hørt om SpeedART før er det et meget anerkendt og stort tunings- og stylings selskab som hører til i Rutesheim i Tyskland. Vi har før skrevet om SpeedART i artikler som “SpeedART frembringer 650 hk fra ny 911” eller “Porsche 997 Turbo for kedelig?“. SpeedART fremviser hvad de kalder TITAN-EVO som er lavet ud fra Porsche 958 Cayenne. Vi bringer billeder og mere omkring denne nyhed når vi kommer hjem igen.

En anden udstiller som er sikker på Essen Motor Show og som også stiller op i år, er DOTZ. Her er der altid fyret godt op for standen med musik, lys, events og babes. Netop babes er også en stor del af Essen Motor Show og du kan være sikker på at vi bringer lidt af dette når vi vender hjem igen.

Skal du ikke selv af sted kan du glæde dig til at se masser af billeder og video fra messen når vi laver en artikel om messen. Mens du venter, kan du se billeder fra Essen Motor Show 2009 både af bilerne men også babes.

[nggallery id=64]

[nggallery id=65]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.