Er du den ultimative Red Bull F1 fan?

På grund af uoverensstemmelser i Mellemøsten gennem de seneste måneder er dette års Formel 1 sæson blevet udskudt til start i Melbourne, Australien i slutningen af marts måned. En stor skuffelse for mange hardcore Formel 1 fans, men som et plaster på såret vinder Red Bull Racing frem med årets hidtil sejeste Formel 1 fanmateriale.

Er du den ultimative Red Bull F1 fan?, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Gør-det-selv manual
Sammen med forlaget Haynes, som udgiver gør-det-selv reparations manualer til enhver tænkelig bilmodel, har Red Bull Racing lavet en oversigt over teamets historie fra 2005 og frem til 2011. Dette elektroniske hæfte i .pdf format giver en gennemgang af teamets historiske sejer sidste år med Red Bull RB6 raceren med Mark Webber og verdensmesteren Sebastian Vettel  bag rattet, der både vandt kørenes og konstruktørenes mesterskab. Derudover giver denne gør-det-selv manual en unik og detaljeret gennemgang af den nye RB7 racer der i år skal kæmpe mod Ferrari, Mercedes, McLaren mf., så enhver Formel 1 nørd kan lære selv den mindste detalje om disse højtydende og højteknologiske racerbiler der danner grundlag for verdenens hurtigste sport.

Er du helt klar til årets Formel 1 sæson? Hvis ikke, så hent denne fede manual fra Red Bull Racing lige her!

Vind billetter til den kommende film, Fast & Furious 5 med Pro-Street.dk! Deltag i konkurrencen her.
Er du den ultimative Red Bull F1 fan?, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!