fbpx

Enzo Ferrari’s foretrukne værksted

Da Enzo Ferrari levede, ønskede han kun det bedste for hans fantastiske maskiner. Han fandt derfor den bedste pladesmed i byen. Umberto Zanasi var så heldig at få denne opgave.

Enzo Ferrari’s foretrukne værksted, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Har du en gammel eller helt ny Ferrari, som du ønsker at sætte i stand eller tilføje dit eget præ, så er det Carrozzeria Zanasi der bør udføre denne opgave i Maranello. Vi har før vist nogle fede værksteder, som for eksempel BMW’s M afdeling i Singapore. Carrozzeria Zanasi topper dog nok de fleste.

Carrozzeria Zanasi har fået nogle nye bygninger at arbejde under, og i videoen længere nede kan du få en tur rundt blandt nogle helt fantastiske smukke og unikke Ferrari modeller, som Carrozzeria Zanasi har arbejdet med og er i gang med at sætte i stand. Hertil har de mulighed for at bearbejde kulfiber, så du kan få det i den farve der passer til dig eller farven på din Ferrari.

Enzo Ferrari’s foretrukne værksted, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og BiltestsEnzo Ferrari’s foretrukne værksted, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Aftalen mellem Carrozzeria Zanasi og Ferrari har fungeret siden 1964, hvor Enzo Ferrari skulle finde en pladesmed i byen, der kunne hjælpe ham med at lave de Ferrarier, som var blevet smadret eller hvis kunderne ønskede at få deres Ferrari i en speciel farve. Umberto Zanasi fik opgaven og har siden da fået lov til at blive autoriseret Ferrari værksted.

Se videoen nedenfor hvis du ønsker at se hvordan en Ferrari skal behandles efter den har forladt fabrikken i Maranello.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.