fbpx

Enhver BMW mekanikers våde drøm

Så er verdens første BMW M værksted åbnet i Singapore, udelukkende for BMW M modeller. Her finder man alt fra E46 CSL M3 til de nyeste X5M og X6M – et værksted som må være enhver BMW mekanikers våde drøm!

Det er i Singapore at det nye BMW M værksted har sin base. Det blev åbnet den 25 juni i år, ekslusivt for BMW M modeller som M3, M5, M6, X5M og X6M.
Informationerne om det nye værksted og showroom er få, men en bruger fra M5board.com der har offentliggivet billederne og lidt informationer fra værkstedet.
Det nye værksted har også et tilhørende showroom, hvor nogle af de velkendte M-modeller har fået sin plads, blandt andet den nye BMW X6M.

Pas på dine underbukser når du surfer gennem galleriet fra dette nye M-hus – der gives ingen erstatning for våde underdrenge.

LÆS OGSÅ:
Spyshots: 2012 Audi S8

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.