Endnu en Audi nyhed på vej: Audi Q3

Den er god nok. Netop som man mente at Audi var ved at have alle modellerne i række, kommer der nu endnu en. Denne gang i Q-modelrækken.

Endnu en Audi nyhed på vej: Audi Q3, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Audi Danmark sende i går en mail rundt til deres kunder for at gøre opmærksom på at de nu kunne skrive sig op til nyhederne omkring den næste nyhed fra Audi. I dag kunne man så finde de første billeder af den nye model. Stadig kun tegninger men de giver en ide omkring designet på den nye Audi, som ikke kommer til at ligge langt fra den nuværende Q5.

VIND: Vind VIP-billetter til Fast and Furious Car Show 2011

eller

VIND: Vind billetter og t-shirts til filmen Fast & Furious 5 

Audi Q3 skal størrelsesmæssigt sammenlignes med VW Tiguan, hvor Q3eren blot bliver mere sporty og bred i designet. Q3 skal konkurrer mod BMW X1. Kabinen ser ud til at komme til at ligne den vi kender i Audi A1 i dag. En skærm som kan åbnes op eller ned samt den nye styreenhed til MMI systemet i midten af kabinen. Det samme gælder rattet, speedometer og omdrejningstæller.

Den nye model vil få præmiere på Auto Shanghai d. 19. april 2011 og forventes på marked senere på året. Ønsker du at få de seneste nyheder omkring Audi Q3 kan du læse mere her.

[nggallery id=335]Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!