fbpx

*FUNDET*: Volkswagen Scirocco stjålet under konfirmation

Kevin mangler sin brune Volkswagen Scirocco, som blev stjålet imens han var til konfirmation i Herlev.

BILEN ER FUNDET

Vi har fået besked fra ejeren om, at bilen nu er fundet og afhentet fra en adresse i Hvidovre. Det er sket efter, at vores efterlysning af køretøjet var kommet så langt ud, at en opmærksom borger spottede bilen, og kontaktede Kevin, som ejer den.

Vi kan desværre ikke sige yderligere om fundet, men kan bekræfte at tyven blev anholdt og var kendt af politiet i forvejen for tilsvarende sager.

Vi takker mange gange for de mange delinger, og Kevin er glad for at have sin bil igen! Du kan se billeder af bilen efter den er fundet, i galleriet i bunden.


Volkswagen Scirocco stjålet fra Herlev under konfirmation

Mens man er til konfirmation i et selskabslokale, kan man åbenbart ikke vide sig sikker på om ens bil også er parkeret hvor man satte den, når man kommer tilbage. For nu er det i hvert fald også sket, at tyve har sneget sig ind i jakkelommerne, og fundet bilnøglen til Kevins Volkswagen Scirocco, og stukket afsted med den fra Herlev.

LÆS OGSÅ:
Parkeringsbøde: Min elektroniske p-skive løb tør for strøm

Tyveriet er sket den 12-06-2021 i tidsrummet omkring 19:20-20:10. Bilen holdt parkeret overfor Herlev Station, og er altså nu forsvundet med ukendte gerningsmænd.

Her kan du se vores liste over aktuelle efterlyste biler

Da bilen forsvandt var den monteret med nummerpladerne: CX 43 059, men de kan være skiftet mange gange siden. BEMÆRK: Nummerpladen på billederne er anderledes, end dem som reelt sidder på den, da bilen er købt brugt for to dage siden (ifgl. internetkilder).

Bilens stelnummer: WVWZZZ13ZBV037377

Særlige kendetegn: Bilen er brun-metallisk i farven. Dertil har den røde TSI-bogstaver på bagklappen, oplyser Kevin.

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK

Hvis du skulle støde på denne Volkswagen Scirocco, så kontakt straks det lokale politi. Tag gerne et billede af bilen som det allerførste.

Du kan også kontakte ejeren Kevin Houg direkte på telefon 2515 5513, eller på Facebook via dette link.

Se billeder af den efterlyste Volkswagen Scirocco, i galleriet herunder:

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.