fbpx

EFTERLYSNING: Sølv Volkswagen Multivan forsvundet på Frederiksberg

Endnu engang har tyvene været ude efter en ældre Volkswagen multivan, som denne gang gik ud over en ejer fra Frederiksberg i København

Volkswagen Multivan ‘Generation’ forsvundet på Frederiksberg

Natten til den 14 maj. blev en ejer af en sølvfarvet Volkswagen Multivan i modellen ‘Generation’, udsat for et tyveri af bilen som pludselig var væk.

Tyveriet skete natten til den 14. maj 2021 på Emil Slomannsvej 4, 2000 Frederiksberg. Her har ukendte gerningsmænd fået sat gang i den ældre Volkswagen og kørt afsted med bilen.

Her kan du se vores liste over aktuelle efterlyste biler

Da bilen forsvandt var den monteret med nummerpladerne: ZE 31 465, men de kan være skiftet mange gange siden.

Bilen har indfarvede kofangere hele vejen rundt, Multivan logo på bagklappen, anhængertræk bagpå, lyse blinklys foran samt en lidt særlig frontgrill.
Inde i bilen var der på forsvindingstidspunktet en barnevogn, barnesæde og løbecykel inde i bilen, hvis nogle skulle havde set disse elementer være smidt et atypisk sted i en busk eller tilsvarende.

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK

Hvis du skulle støde på denne Volkswagen Multivan, så kontakt straks det lokale politi. Tag gerne et billede af bilen som det allerførste.

LÆS OGSÅ:
Fyret lastbilchauffør kører over chefens Ferrari

Du kan også kontakte ejerne Kathrine Albrechtsen eller Thomas Hartebeck på telefon 2618 3326 eller 2323 0366, eller Kathrine direkte på Facebook via dette link.

Se billeder af den efterlyste Volkswagen Multivan ‘Generation’, i galleriet herunder:

🤞 HJÆLP MED AT FINDE BILERNE - BLIV EN DEL AF VORES NETVÆRK!

Du kan nemt afmelde dig igen! Læs mere i vores privatlivspolitik

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.