fbpx

EFTERLYSNING: Mercedes-Benz S500 stjålet i Helsingør

Autohuset Helsingør har i dag fået stjålet en kundebil - en Mercedes-Benz S500

Skulle du støde på en champagne metallic Mercedes-Benz S500 med fire afgangsrør, kan det med stor sandsynlighed være tale om den stjålne bil fra Helsingør.

Så sent som i dag fik Autohuset Helsingør stjålet en kundebil fra deres værksted, som blev kørt med høj fart væk derfra.

En detalje på bilen er, at den er blevet skadet på højre side af forkofangeren da den rammer en stolpe på vej i flugten fra stedet.

Dansk mand efterlyses
Tyveriet skete på værkstedet omkring klokken 13:25, og Autohuset Helsingør efterlyser en mulig dansk gerningsmand som beskrive som;
35-45 år
Cirka 180 cm høj
Korthåret

LÆS OGSÅ: Unik amerikansk pickup stjålet på Amager; Chevrolet C10 efterlyses!

Da den store Mercedes-Benz S-Klasse blev stjålet, havde den nummerpladerne: HG 24 480. Disse er formentlig allerede blevet udskiftet. Stelnummeret på bilen er WDD2210711A000448.

Bilen blev set i området køre med stor hastighed forbi Q8 tanken på Klostermosevej, hvor den overhalede flere biler med høj fart.

Hvis du ser bilen
Skulle du støde på bilen, så kan du kontakte os direkte via Facebook her eller til ejerne på telefon 4052 4600. Det oprindelige Facebook opslag kan findes her.

LÆS OGSÅ:
TEKNIK: Bag forhjulene på de hurtige hatchbacks

Bilen på billederne er den som blev stjålet.

 

[nggallery id=597]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.