fbpx

EFTERLYSNING: Karina savner sin Audi RS6 Avant fra Jyllinge

Karina og hendes kæreste savner deres sorte Audi RS6 Avant, efter den i nat blev stjålet fra Jyllinge på Sjælland

En sort Audi RS6 Avant fra 2013, er i nat (mellem den 13 og 14-11-2018) blevet stjålet i Jyllinge på Sjælland.

Der findes en række sorte Audi RS6 Avant modeller på Sjælland, så helt unik er den ikke, til trods for at det er en potent køremaskine og en dyr bil af slagsen.

På forsvindings tidspunktet havde bilen monteret nummerplader med informationerne: BP 16 078, som selvfølgelig kan være skiftet mange gange siden. Stelnummeret er: WUAZZZ4G3EN900719

LÆS OGSÅ: Kasper savner sin Audi S6 Avant fra Frederikssund

Under hjelmen lægger der en 4,0-liters TFSI motor med twin-turbo, som yder 552 hestekræfter. Automatgear og firehjulstræk er med til at sende bilen til  100 km/t på bare 3,9 sekunder, mens topfarten sættes ind ved 305 km/t.

Ser du bilen, så skynd dig at kontakte Karina på 2447 8240 samt det lokale politi!

LÆS OGSÅ:
Dårligt vejarbejde koster hvert år millioner

Karina fortæller:
“Vores RS6 er blevet stjålet natten mellem den 13 og 14-11-2018 i Jyllinge. Den stod i indkørslen og var låst, og vi har begge nøgler. Da bilen larmer meget, burde vi være vågnet af den, hvis den blev startet op. Vi sover nemlig med åbent vindue, men det skete ikke. Derfor formoder vi, at bilen er fragtet væk uden motorstart. Bilen havde monteret tracking, men det er sidst blevet aktiveret cirka to kilometer væk fra vores hus, på Løvkærvej. Her har tyvene afmonteret tracking udstyret og fortsat væk med bilen. Audi’ens andet tracking system, er ligeledes sat ud af drift.

Bilens logoer foran og bagpå er begge sorte. Og i forruden sidder et klistermærke med nummeret “71”, som stammer fra vores deltagelse i SportsCar Event. Bilen er sort i farven, men på kanten til at have lilla nuancer alt efter lyset. Den er monteret med 21-tommer fælge på vinterdæk. Fælgene er dem som ses på billederne. I forruden er tilmed en automatisk parkeringsskive fra Audi.”

[nggallery id=966]
LÆS OGSÅ:
Onsdagstræf April 2014 i Hørsholm

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.