EFTERLYSNING: Har du set Mickeys Chevrolet?

Grå/blå Chevrolet De Lux er stjålet fra Odense - har du set den?

Så er vi atter i gang med en efterlysning af en ældre amerikanerbil i blå – denne gang er det Mickey Sølvstrøms grå/blå Chevrolet De Lux fra 1940.

Bilen blev stjålet i mens at Mickey var på en mindre ferie, fra hans garage i Vissenbjerg på Fyn. Bilen er stjålet mellem lørdag eftermiddag og tirsdag aften klokken 22, på adressen Vestergade 53. Der er en som mener at den er blevet spottet på Lolland-Falster i Holeby, men der skulle angiveligt være en bil som minder meget om denne De Lux.

Ser du bilen, så kontakt politiet på 114 eller Mickey Sølvstrøm her. Bilen har højst sandsynligt fået nye nummerplader på siden tyveriet.

[nggallery id=679]

Vis mere

En kommentar

  1. Angiveligt skulle der være en som minder om den?
    – Den kommentar kan ikke bruges til meget, det er bare om at tjekke den I Lolland Falster igennem. Man skal aldrig være for sikker af sig.
    Inklusiv, hvis garagen havde været lukket, så er der tale om kendskab til identitet.
    Hvis garagen havde været lukket, så vidste tyven(e), at der holdte en gammel bil.
    Tjek også garageporten for skader samt beslag ved låsen, da den kunne være nem at bryde op…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!