EFTERLYSNING: Har du set denne grå Mercedes-Benz C63 AMG Stationcar?

Kasper mangler sin Mercedes-Benz C63 AMG, efter den i aftes blev stjålet Vesterbro

En Space-Grey grå Mercedes-Benz C63 AMG Stationcar årgang 2012, er natten til torsdag blevet stjålet på Vesterbro omkring Istedgade i København. Tyvene stjal nøglerne fra Kaspers lomme, og kørte derefter afsted med bilen.

Bilen som er en grå (Space-Grey) C63 AMG Stationcar, var i gernings tidspunktet monteret med vinterfælge. Det betyder, at den havde såkaldte 5-spoke AMG fælge monteret, som der kan ses et eksempelbillede af i galleriet.

På forsvindings tidspunktet havde bilen monteret nummerplader med informationerne: BZ 91 829, som selvfølgelig kan være skiftet mange gange siden.

Under hjelmen lægger der en 6,3-liters turbo motor, som yder små 480 hestekræfter. Så det er en bil, der kan flytte sig!

Tyvene beskrives som to fyre i starten/midt tyverne, hvor den ene er med udenlandsk baggrund mens den anden formentlig har dansk baggrund.

Ser du bilen, så skynd dig at kontakte Kasper eller politiet. Kasper kan fanges på:  2751 0183

[nggallery id=932]

 

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!