fbpx

EFTERLYSNING: Har du set denne grå Mercedes-Benz C63 AMG Stationcar?

Kasper mangler sin Mercedes-Benz C63 AMG, efter den i aftes blev stjålet Vesterbro

En Space-Grey grå Mercedes-Benz C63 AMG Stationcar årgang 2012, er natten til torsdag blevet stjålet på Vesterbro omkring Istedgade i København. Tyvene stjal nøglerne fra Kaspers lomme, og kørte derefter afsted med bilen.

Bilen som er en grå (Space-Grey) C63 AMG Stationcar, var i gernings tidspunktet monteret med vinterfælge. Det betyder, at den havde såkaldte 5-spoke AMG fælge monteret, som der kan ses et eksempelbillede af i galleriet.

På forsvindings tidspunktet havde bilen monteret nummerplader med informationerne: BZ 91 829, som selvfølgelig kan være skiftet mange gange siden.

Under hjelmen lægger der en 6,3-liters turbo motor, som yder små 480 hestekræfter. Så det er en bil, der kan flytte sig!

Tyvene beskrives som to fyre i starten/midt tyverne, hvor den ene er med udenlandsk baggrund mens den anden formentlig har dansk baggrund.

Ser du bilen, så skynd dig at kontakte Kasper eller politiet. Kasper kan fanges på:  2751 0183

[nggallery id=932]

 

LÆS OGSÅ:
ŠKODA lancerer ny model - 'SCALA'

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.