fbpx

BILEN ER FUNDET: 1964 Chevrolet Bel Air stjålet fra Ballerup

Endnu en ældre amerikanerbil er blevet stjålet på Sjælland. Denne gang en Chevrolet Bel Air fra 1964

Omkring klokken 02:00 om natten den 9/8, blev der stjålet en Chevrolet Bel Air fra 1964 lidt uden for Ballerup på Sjælland.

Bilen der er blå, bære på en seks-cylindret motor med manuel gearkasse. Der er monteret sorte nummerplader på den, som med stor sandsynlighed er udskiftet, ligesom det er sket på mange af de andre biler, der i de sidste dage er blevet stjålet rundt omkring på Sjælland.

LÆS OGSÅ: Se to andre specielle biler, der også er blevet stjålet!

Bilen blev stjålet fra en aflåst garage, hvor der også blev taget en presenning. Derfor formodes det, at bilen er blevet transporteret væk på en trailer og dækket til.

Ejeren Tommy er ikke på Facebook, men man må gerne kontakte opslags opretteren John Uhlsted. Alternativt kontakt politiet med det samme!

Du finder linket til opslaget lige her.

Som altid kan du også melde informationer ind, hvis du spotter bilen et eller andet sted. Det kan du gøre til os via Facebook, på dette link.

Ser du bilen, må du meget gerne tage billeder af den lige meget om de bliver sløret, mørke eller andet.

Artiklen her må gerne deles!

[nggallery id=600]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.