fbpx

Drifting i en lastbil!

Glem alt om at drifting kun er forbeholdt baghjulstrukne personbiler. I USA er det også tilladt at deltage, med en lastbil.

Drifting i en lastbil!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Gør som Mike Ryan, gå mod traditionerne og drift i en lastbil. Til driftserien Formula Drift Championship i USA, deltager den tidligere stunt og racerkøre nemlig med sin truck, en Freightliner.

Mike er tidligere stuntkøre og racerkøre, og har til runde seks i denne driftserie valgt at alliere sig med drifting legenden Sam Hubinette. Sammen træner de til konkurrencen, inden det for alvor går i gang.
I starten går det ikke så godt for Mike, men øvelse gør jo mester. Så efter kort tid og lidt justeringer på trucken, ender det med at gå ganske udemærket for Mike. Se det hele i videoen her i artiklen.

[youtube]Iw0e6aBfNiI[/youtube]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.