Drifting i en lastbil!

Glem alt om at drifting kun er forbeholdt baghjulstrukne personbiler. I USA er det også tilladt at deltage, med en lastbil.

Drifting i en lastbil!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Gør som Mike Ryan, gå mod traditionerne og drift i en lastbil. Til driftserien Formula Drift Championship i USA, deltager den tidligere stunt og racerkøre nemlig med sin truck, en Freightliner.

Mike er tidligere stuntkøre og racerkøre, og har til runde seks i denne driftserie valgt at alliere sig med drifting legenden Sam Hubinette. Sammen træner de til konkurrencen, inden det for alvor går i gang.
I starten går det ikke så godt for Mike, men øvelse gør jo mester. Så efter kort tid og lidt justeringer på trucken, ender det med at gå ganske udemærket for Mike. Se det hele i videoen her i artiklen.

[youtube]Iw0e6aBfNiI[/youtube]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!