fbpx

Drifting i en lastbil!

Glem alt om at drifting kun er forbeholdt baghjulstrukne personbiler. I USA er det også tilladt at deltage, med en lastbil.

Gør som Mike Ryan, gå mod traditionerne og drift i en lastbil. Til driftserien Formula Drift Championship i USA, deltager den tidligere stunt og racerkøre nemlig med sin truck, en Freightliner.

Mike er tidligere stuntkøre og racerkøre, og har til runde seks i denne driftserie valgt at alliere sig med drifting legenden Sam Hubinette. Sammen træner de til konkurrencen, inden det for alvor går i gang.
I starten går det ikke så godt for Mike, men øvelse gør jo mester. Så efter kort tid og lidt justeringer på trucken, ender det med at gå ganske udemærket for Mike. Se det hele i videoen her i artiklen.

[youtube]Iw0e6aBfNiI[/youtube]

LÆS OGSÅ:
Bog om Ferrari koster mere end en ny VW Polo

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.