fbpx

Drift- og trackday træning på lørdag!

Jocks Bilimport inviterer til Drift- og trackday træning på lørdag, og Du kan komme med!

I samarbejde med en række frivillige personer, arrangerer Jocks Bilimport Drift- og trackday træning på Sturup Raceway d. 15 oktober – altså NU på lørdag! Skal du med, skal du tilmelde dig via Jocksbilimport.dk, hvorefter du vil få nærmere information om dagens program.

LÆS OGSÅ: Jocks Bilimport Driftteam – hvem er de?

På dagen vil der være kørsel fra klokken 09:00 og helt frem til klokken 17, hvor arrangementet slutter. Der køres med fem biler på banen af gangen, hvor man enten kører drift eller trackday og bagefter skiftes. På dagen stiller Jocks Bilimport en dækskifte maskine op, så du har mulighed for at få skiftet dine slidte dæk. Et skift koster 40 kroner. Derudover kan du bestille buffet til frokost. Prisen er 300 kroner pr person.

Konkurrence
Under dette arrangement løber en lille konkurrence klokken 13-14. De kendte driftkørere Jacob Hansen og Lasse Ter-Borch, står klar til at bedømme. Konkurrencen går ud på at lave det mest “Insane Entry”, og alle er velkomne til at deltage. Jocks Bilimport fortæller dog, at passagere ikke er tilladt i denne konkurrence.

LÆS OGSÅ:
Audi A7 Sportback h-tron quattro concept

[vimeo]29526716[/vimeo]

Hvis du ikke er helt skarp endnu, til det med at kaste bilen sidelæns, så står prokørerne klar til at give dig gode råd på dagen. Derfor opfordres der til at deltage, hvis man har en drøm om at blive en dygtig driftkøre. På dagen skal du selv medbringe en hjelm, ud over det gode humør og et kamera (hvis du vil huske dagen for evigt).

Husk det er nu på lørdag, den 15 oktober. Du kan se mere på http://www.jocksbilimport.dk/.

[nggallery id=473]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.