fbpx

Drift- og trackday træning på lørdag!

Jocks Bilimport inviterer til Drift- og trackday træning på lørdag, og Du kan komme med!

Drift- og trackday træning på lørdag!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

I samarbejde med en række frivillige personer, arrangerer Jocks Bilimport Drift- og trackday træning på Sturup Raceway d. 15 oktober – altså NU på lørdag! Skal du med, skal du tilmelde dig via Jocksbilimport.dk, hvorefter du vil få nærmere information om dagens program.

LÆS OGSÅ: Jocks Bilimport Driftteam – hvem er de?

På dagen vil der være kørsel fra klokken 09:00 og helt frem til klokken 17, hvor arrangementet slutter. Der køres med fem biler på banen af gangen, hvor man enten kører drift eller trackday og bagefter skiftes. På dagen stiller Jocks Bilimport en dækskifte maskine op, så du har mulighed for at få skiftet dine slidte dæk. Et skift koster 40 kroner. Derudover kan du bestille buffet til frokost. Prisen er 300 kroner pr person.

Drift- og trackday træning på lørdag!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Konkurrence
Under dette arrangement løber en lille konkurrence klokken 13-14. De kendte driftkørere Jacob Hansen og Lasse Ter-Borch, står klar til at bedømme. Konkurrencen går ud på at lave det mest “Insane Entry”, og alle er velkomne til at deltage. Jocks Bilimport fortæller dog, at passagere ikke er tilladt i denne konkurrence.

[vimeo]29526716[/vimeo]

Hvis du ikke er helt skarp endnu, til det med at kaste bilen sidelæns, så står prokørerne klar til at give dig gode råd på dagen. Derfor opfordres der til at deltage, hvis man har en drøm om at blive en dygtig driftkøre. På dagen skal du selv medbringe en hjelm, ud over det gode humør og et kamera (hvis du vil huske dagen for evigt).

Husk det er nu på lørdag, den 15 oktober. Du kan se mere på http://www.jocksbilimport.dk/.

[nggallery id=473]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.