fbpx

DHB 2012: Rapporten

[youtube]LcKYjfQocNU[/youtube]

 

DHB 2012 rapporten
Vi er taget til dette års DHB på Vandel Flyvestation, hvor der igen i år er samlet tusinder af biltosser fra hele landet.

 

Igen i år er der pakket op på campingområdet med tilskuere, mens hele udstillerområdet er proppet med hurtige og flotte biler, som stiller op i klasserne i DHB, DFB samt Drift kategorierne.

 

I år er vejret ikke helt med arrangørerne. Mange har oplevet at måtte droppe telt sovepladserne og flytte ind i bilerne for at holde varmen. Temperaturene har været lave i år, og kombineret med den blæst vi har oplevet, er det ikke nogen god cocktail.

 

Men i løbet af dagen er det som om, at alle har glemt nattens kulde. DHB bilerne drøner afsted hen over 402 meter banen, mens DFB bilerne bliver omgivet af topløse showpiger. Og om aftenen brænder Team Man en masse dæk af på brænderpladsen, efterfulgt af strip i verdensklasse.

 

DHB 2012 er en kold oplevelse i år, men med fuld tryk på! I galleriet kan du se billeder fra hele weekenden (bliver løbende opdateret), mens at vi efter søndagens finaler giver dig en resultatliste fra de forskellige kategorier.

 

[nggallery id=750]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.