DHB 2011: Her er alle informationerne

Hvis du ikke allerede kender til DHB (Danmarks Hurtigste Bil), så er det på tide du læser med her, og gør klar til 2011. Datoen er lagt, så nu kan ingen undskyldninger holde dig tilbage.

DHB 2011: Her er alle informationerne, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Ingen kære mor
Vmax drengene er godt trættet af at hører på folk der skal til konfirmationer, bryllupper eller ud med vennerne – for der er intet sted i Danmark man hellere skal tage ud, end når Vmax fyrer op for næste års DHB 2011!
Datoen er allerede lagt, og det bliver den 3-5 juni 2011 at Flyveplads Vandel i Jylland skal lægge rammen for Danmarks Hurtigste Bil 2011.

Babes, butikker, showbiler, drifting, 402-meter ræs og meget mere vil være samlet på hele det store område, som den gamle flyveplads indeholder. Om aften er der vilde fester, og for at få lidt inspiration kan du se denne teaser, som Vmax drengene har lavet:

Skal du med?
Så hold øje med denne hjemmeside, eller tilmeld dig gruppen på Facebook!

Du kan også læse om sidste års DHB 2010 her, og se et galleri fra samme år:
[nggallery id=140]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!