fbpx

Det årlige Pagani Zonda træf

Hvert år holder fabrikken der producerer Pagani Zonda superbilerne, et træf for deres kunder og deres venner kaldet ‘The Vanishing Point’.

Det årlige Pagani Zonda træf, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Hvert år deltager mange af kunderne med deres biler, samt deres rige venner der har lige så fede superbiler. Drengene fra Italiansupercars.net var forbi i år, og har lavet en super fed video derfra. Desværre regnede det, hvilket aflyste det meste af træffet.

Videoen viser de vilde Pagani Zonda’er køre rundt i byen Cividale del Friuli i Italien. De fleste modeller er de tidligere modeller af Pagani Zonda, som S, F Roadster og den super fede Zonda Cinque. Videoen indeholder også klip af blandt andet en rød Ferrari Enzo, en Ford GT40 i Gulf-farver og den helt nye Mercedes-Benz SLS AMG.
Se videoen herunder:

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.