Det årlige Pagani Zonda træf

Hvert år holder fabrikken der producerer Pagani Zonda superbilerne, et træf for deres kunder og deres venner kaldet ‘The Vanishing Point’.

Det årlige Pagani Zonda træf, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Hvert år deltager mange af kunderne med deres biler, samt deres rige venner der har lige så fede superbiler. Drengene fra Italiansupercars.net var forbi i år, og har lavet en super fed video derfra. Desværre regnede det, hvilket aflyste det meste af træffet.

Videoen viser de vilde Pagani Zonda’er køre rundt i byen Cividale del Friuli i Italien. De fleste modeller er de tidligere modeller af Pagani Zonda, som S, F Roadster og den super fede Zonda Cinque. Videoen indeholder også klip af blandt andet en rød Ferrari Enzo, en Ford GT40 i Gulf-farver og den helt nye Mercedes-Benz SLS AMG.
Se videoen herunder:

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!