De professionelles hemmelighed tilbydes nu private

Nu bliver det også muligt for almindelige bilejere, at få deres bil til at lugte som en ny. Lugtfjernermidlet Biospray, som bliver brugt af de største bilplejefirmaer, kan nemlig nu også købes af private.

De professionelles hemmelighed tilbydes nu private, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Alle kender den helt særlige duft, når man sætter sig ind i en ny bil. Eller en ny brugt bil for den sags skyld.
I mange tilfælde skyldes det den dejlige duft af Biospray. Det er en lugtfjerner med duft, som bliver flittigt brugt i bilbranchen. Blandt andre bruger Danmarks største bilplejefirma, Byens Bilpleje, Biospray.

Byens Bilpleje har afdelinger over hele landet og arbejder blandt andet sammen med ALD Carmarket og er med til at gøre de 500 brugte biler klar, som ALD sælger om ugen. Byens Bilpleje har gennem et stykke tid brugt Biospray. Det har ifølge værkfører Mads Bybjerg været en stor succes.

“Vi har særdeles gode erfaringer med Biospray. Tidligere lukkede vi bilerne helt til og pumpede ozon ind i dem for at dræbe alle bakterier. Det var dyrt og besværligt – og ikke mindst usundt for medarbejderne”, fortæller Mads Bybjerg.

Bekymringen for de ansattes helbred var én af årsagerne til, at Byens Bilpleje skiftede til det miljøvenlige Biospray.
“Vi kunne ikke byde de ansatte, at arbejde i lugten af ozon og kemikalier dagen lang. Og så har det vist sig, at Biospray er langt bedre en den gamle metode til at fjerne dårlig lugt i biler”, siger Mads Bybjerg.

Biospray udmærker sig ved at være uskadeligt for mennesker, dyr og miljø Desuden er det biologisk nedbrydeligt. Det er en af de lugtfjerner/duftfrisker der har flest anvendelses muligheder. Det kan bruges på textiler, da det ikke pletter.
Bilplejefirmaerne, der i blandt Pro-Street.dk’s sponsor Bilvask.nu, er blandt dem der bruger Biospray. Blandt andre bruger Københavns Politi også Biospray til at holde deres patruljevogne friske og lugtfri.

Biospray sælges nu til private i en spray med 100 ml til en pris på cirka 80 kroner i handelen. På hjemmesiden Biospray.dk kan man finde nærmeste forhandler.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!