fbpx

De professionelles hemmelighed tilbydes nu private

Nu bliver det også muligt for almindelige bilejere, at få deres bil til at lugte som en ny. Lugtfjernermidlet Biospray, som bliver brugt af de største bilplejefirmaer, kan nemlig nu også købes af private.

Alle kender den helt særlige duft, når man sætter sig ind i en ny bil. Eller en ny brugt bil for den sags skyld.
I mange tilfælde skyldes det den dejlige duft af Biospray. Det er en lugtfjerner med duft, som bliver flittigt brugt i bilbranchen. Blandt andre bruger Danmarks største bilplejefirma, Byens Bilpleje, Biospray.

Byens Bilpleje har afdelinger over hele landet og arbejder blandt andet sammen med ALD Carmarket og er med til at gøre de 500 brugte biler klar, som ALD sælger om ugen. Byens Bilpleje har gennem et stykke tid brugt Biospray. Det har ifølge værkfører Mads Bybjerg været en stor succes.

“Vi har særdeles gode erfaringer med Biospray. Tidligere lukkede vi bilerne helt til og pumpede ozon ind i dem for at dræbe alle bakterier. Det var dyrt og besværligt – og ikke mindst usundt for medarbejderne”, fortæller Mads Bybjerg.

LÆS OGSÅ:
DHB 2012 OPTAKT: Team Man 2011

Bekymringen for de ansattes helbred var én af årsagerne til, at Byens Bilpleje skiftede til det miljøvenlige Biospray.
“Vi kunne ikke byde de ansatte, at arbejde i lugten af ozon og kemikalier dagen lang. Og så har det vist sig, at Biospray er langt bedre en den gamle metode til at fjerne dårlig lugt i biler”, siger Mads Bybjerg.

Biospray udmærker sig ved at være uskadeligt for mennesker, dyr og miljø Desuden er det biologisk nedbrydeligt. Det er en af de lugtfjerner/duftfrisker der har flest anvendelses muligheder. Det kan bruges på textiler, da det ikke pletter.
Bilplejefirmaerne, der i blandt Pro-Street.dk’s sponsor Bilvask.nu, er blandt dem der bruger Biospray. Blandt andre bruger Københavns Politi også Biospray til at holde deres patruljevogne friske og lugtfri.

Biospray sælges nu til private i en spray med 100 ml til en pris på cirka 80 kroner i handelen. På hjemmesiden Biospray.dk kan man finde nærmeste forhandler.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.