Danmarkspremiere: Audi A1, A8 og R8 Spyder

Audi Danmark har under biludstillingen, Biler i Bella 2010, fået anskaffet et eksemplarer af de splinter nye modeller: Audi A1, Audi A8 og den ultra fede Audi R8 Spyder!

, Danmarkspremiere: Audi A1, A8 og R8 Spyder, Pro-Street.dk, Pro-Street.dk

, Danmarkspremiere: Audi A1, A8 og R8 Spyder, Pro-Street.dk, Pro-Street.dkDen nye Audi A1 står her med en 1.4 TFSI motor på 122 hk og en S-line sportspakke plus, der blandt andet indeholder sort taghimmel, S-line sportslæderrat, S-line sædeintræk (stof/læder), Super sportssæder, S-line sportsundervogn og meget mere.

Prisen er desværre ukendt på denne model, men bliver forhandlet i skrevne stund, og bilen bliver lanceret til September.
Startprisen er dog 219.000 kr, for en version med 1.2-liters motor.

, Danmarkspremiere: Audi A1, A8 og R8 Spyder, Pro-Street.dk, Pro-Street.dk

Audi A8 står her med en 4.2-liters TDI motor og en pris på 1.716.262 kroner.
Den kan købes fra April og kommer med motorvarianterne 4.2 TDI Quattro og 4.2 FSI Quattro, hvor benzin versionen starter på 1.782.352 kroner.
Mange mener at det ligner den nuværende Audi A4 og at den muligvis er bygget på den, men faktisk er undervognen udviklet af Lamborghini.
– Så det er ikke om forlænget A4.

Til sidst er der den super fede Audi R8 Spyder, som lander i Danmark til Juni.
Du kan få bilen og vind i håret for 3.3 milioner kroner, for den 5.2-liters store V10 Spyder.

, Danmarkspremiere: Audi A1, A8 og R8 Spyder, Pro-Street.dk, Pro-Street.dk

Det er første gang bilerne bliver præsenteret i Danmark – og de bliver alle vist på Audi standen i Centerhallen (E04) lige ved hovedindgangen.

Du vil også få mulighed for at opleve bla. Audi A6, Audi A5 Cabriolet, Audi S4 og mange andre spændende biler fra Audi.

Vis mere

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of default output handler (0) in /home/prostree/public_html/wp-includes/functions.php on line 4552

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of default output handler (0) in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 111