fbpx

Danmarks største spilbutik inviterer til race i Aalborg!

Danmarks største leverandør af spil til alle aldersgrupper i den danske beholkning, Coolshop.dk,  inviterer for anden gang i historien til race i Aalborg.

Efter succeen i efteråret 2010 hvor mere end 5.000 personer besøgte flyvestation Aalborg på en grå og kold haloween dag vender Cool Car Race nu tilbage igen med endnu flere sportsvogne der støtter op om et godt formål. Stedet er igen Flyvestation Aalborg hvor datoen er rykket frem til den 4. september mellem kl. 10 og 13.

Denne gang er der også mulighed for at besøgende kan købe sig til en tur i de hurtige sportsvogne. Tophastigheden blev sidste år sat af en Ferrari 599 GTO der med 329 km/t blæste forbi på den 7 km lange bane til publikums jubel. Hele arrangementet kan følges på den dertiloprettet begivenhed på Facebook; Cool Car Race 2011. Sidste år blev der samlet mellem 300 og 400.000 kroner ind til “Foreningen for kræftramte børn“, “Foreningen Mor” og “Børnebyen Villa Sonja i Nicaragua” i Mellemamerika hvoraf målet i år er noget større.

Du kan læse mere om sidste års begivenhed og se alle de fede billeder ved at klikke her.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.