fbpx

Danish Indoor – med Erik W. Pedersen

Danish Indoor i Fredericia

Lørdag d. 11 juli drog Pro-Street.dk til Fredericia. Her blev der over hele weekenden afholdt Danish Indoor – Europa mesterskabet i BMX cykling. Store dele af Fredericia Messecenter var omdannet til en kæmpe indendørs BMX bane med store hop og teknisk krævende sving. Nu tænker du nok, hvad søren har dette med Pro-Street at gøre? Svaret på dette er som sådan ingenting. Men udenfor på parkeringspladsen havde Danmarks nok mest kendte stuntkører, Erik W. Pedersen slået sig ned.

Erik W. Pedersen
Erik har i 2009 gjort sig synligt bemærket på de danske driftbaner, hvorledes han har klaret sig vældigt godt i både Scandinavian Drift Series samt Streetfire Drift Series med sin alt for fede Corvette C5 Le Mans Edition. Som om denne ikke var nok denne weekend, så havde Erik også medbragt en Toyota Corolla AE86 – kendt for sine gode drift-egenskaber og vægtfordeling.

For et mindre beløb kunne publikum købe sig til en tur i Eriks Corvette. Selvfølgelig for fuld udblæsning – og sidelæns! En tur der var vældig populær blandt publikum – både store som små, og dette skyldes ikke mindst de søde Cult piger, der gik rundt og gjorde god reklame for Erik hele weekenden. Der var konstant en stor kø for at komme ud på denne hæsblæsende tur hvilket ikke burde undre nogen.

Stuntshow med Cultpigerne!
Flere gange dagligt var der også stuntshow med Erik hamselv, og her kom den fine AE86 ind i billedet. Normalt kører sådan en bil jo på alle fire hjul, men ikke denne weekend. Som en del af Eriks stuntshow skulle der køres på to hjul! Fedt nok, men det bliver da hurtigt for kedeligt at se på, ikk?. Hvad gør man så? Tjo, hvorfor ikke tage to Cult piger med, og lade dem kravle op på taget – eller sidedøren bliver det så til, nu bilen kører på to hjul – og lade dem smile så sødt til publikums store glæde?

Danish Indoor – med Erik W. Pedersen, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Fede biler!
Som en ekstra godbid til folks øjne var Vestjysk Bilhus mødt op med et par biler. Det drejede sig om nok Danmarks eneste Factory Five GTM. En Amerikansk supersportsvogn bygget af dele fra alverdens bilmærker, bl.a. Corvette og Porsche – og med det ene formål at lege med de helt store drenge i supersportsvognsklassen. Med sin store 5,7 liters V8 motor fra en Corvette Z06 med 405 hk til en egenvægt på bare 1020 kg er det ihvertfald ikke en bil man skal undervurdere! Foruden dette fremviste Vestjysk Bilhus også en Maserati Coupe som heller ikke fik for lidt gas!

Danish Indoor – med Erik W. Pedersen, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Fakta:
Navn: Danish Indoor
Hjemmeside:
Lokaliseret: Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia
Telefon: 75 93 21 49
Email: dmh@dmh.dk

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.