Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Daniel Ricciardo ny mand i Red Bull-teamet fra næste sæson

Daniel Ricciardo ny mand i Red Bull-teamet fra næste sæson, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Red Bull offentliggjorde nyheden om kørerskiftet, der betyder, at Ricciardo afløser sin landsmand Mark Webber som andenkører i Red Bull fra og med 2014.

 

Den unge australier har i denne sæson kørt for søster-teamet Toro Rosso, hvor han har gjort et flot stykke arbejde, og det er det arbejde, han nu bliver belønnet for.

 

Selvom skiftet ikke blev offentliggjort før i går, har det i nogen tid stået klart, at Toro Rosso-køreren var på vej til Red Bull, og odds på et Ricciardo-skifte fra Toro Rosso til Red Bull var meget lave, men nu er alle detaljer på plads, og Ricciardo kan i næste sæson se frem til at blive holdkammerat med den tredobbelte verdensmester Sebastian Vettel.

 

Om skiftet til Red Bull havde australieren denne kommentar:

“Siden jeg kom ind i Formel 1 tilbage i 2011, har jeg håbet på at dette ville ske, og med tiden er håbet blevet større og større. Jeg har lavet nogle gode resultater, og nu har Red Bull så besluttet, at tiden er kommet til mig, så det er en god dag”, siger Ricciardo og fortsætter:

 

“I næste sæson kommer jeg til at køre for et mesterskabs-team, og det forventes, at jeg leverer, og den opgave er jeg klar til. Jeg kommer ikke til Red Bull for at køre om sekundære placeringer. Jeg vil opnå de bedste resultater for mig selv og for mit nye team, slutter den 24-årige australier.”

 

I den kommende weekend drager hele Formel 1-cirkusset til Italien, hvor det italienske Grand Prix køres på den legendariske Monza-bane.

 

Med sejren på Spa for to uger siden udbyggede Sebastian Vettel sin føring i den samlede stilling, hvor tyskeren nu har 46 point ned til spanieren Fernando Alonso, og yderligere 12 point ned til Lewis Hamilton på tredjepladsen.

 

Løbet på Monza er nummer 12 i årets løbskalender, og der mangler dermed otte løb i indeværende sæson inden en verdensmester er fundet.

 

Kigger man på favoritter til at tage sejren på Monza, så har sports betting eksperterne udnævnt Sebastian Vettel som favorit. Tyskeren giver odds 2,62 hos bet365, mens næstfavoritten er Fernando Alonso, som står i odds 4,33.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.