fbpx

Dækimporten Big Meet

Til Dækimporten Big Meet

Der var lagt op til en af sommerens første store træf, da Dækimporten med base i Horsens anden lørdag i maj måned havde inviteret de danske bilgutter til stort træf med fede biler, brændertræf, pølser og de letpåklædte Dækimporten Babe Team.

Dækimporten Big Meet, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

På trods af et kedeligt dansk sommervejr med tunge grå skyer over himlen og et vådt underlag, var træffet velbesøgt. Ikke mindst på grund af den store nabohal til Dækimporten, som Martin Boye havde lånt til lejligheden. Her var der tørvejr for alle de besøgende, ligesom flere af de specielle biler kunne stå i tørvejr her inde. Et super initiativ fra Dækimportens side, der helt klart gjorde dette træf til en succes! Indenfor stod der bl.a. denne alt for fede BMW E30 M3 med 1.000 vilde hestekræfter!

Dækimporten Big Meet, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Dækimporten Big Meet, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og BiltestsIndenfor i dækimportens salgslokaler blev der afholdt 10 såkaldte hollandske auktioner. Det er auktioner hvor prisen konstant falder for hvert kvarter der går, og det så gælder om at slå til inden de andre. Som et eksempel var der flere fælge i 8.000-kroner-eller-mere klassen der for hvert kvarter faldt med hele 500 kr i prisen! Derudover var der flere enkelt-fælge til kun 150 kr pr stk, hvilket gav rig mulighed for at få den rette reservefælge med hjem.

Dækimporten Big Meet, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Udenfor var Natmekanikeren mødt op med hans mobile rullefelt, ligesom der var blevet lavet en brænderplads der var velbesøgt.

Fakta:
Navn: Dækimporten Big Meet
Hjemmeside: www.Dækimporten.dk
Lokaliseret: Hattingvej 9, 8700 Horsens
Telefon: 75 62 63 88
Email: info@dækimporten.dk

 

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.